- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Talán ciki egy két éves témát felhozni, de lehet, hogy egyre aktuálisabb.
-
Ste
addikt
autózni mókás lehet vele
2 karos megoldás kell belőle, s akkor lehet valami arcade verekedős vackot is tolni rajta -
raszputyin
senior tag
Az átlagember szempontjából nincs sok haszna, de a vakok örülni fognak az ilyen technológiának.
-
válasz
Foglalt név #15 üzenetére
hát, ha nem vagy sebész, akkor semmiképpen sem
Egyébként apró dolgokra jó lehetne az orvosi munkában is, bár én elsőre a mélytengeri kutatásokra gondoltam, hha leküldjük a robotot a hajóroncsra, akkor ne barmolja már szét és törje össze a 2000éves amforákat(asszem ott már használnak ilyesmit elég régóta)
-
-
Ősember
őstag
ezzel több gond is felmerülhet. ugye az elhangzott kezelés elég fáraszto lehet hosszu távon, mivel a kéz nincsen alátámasztva, ráadásul elsö ránézésre ez egy tul ''finom'' müszer. amikor izgalmas a játék, akkor egyszerüen már reflexböl is ránthatunk a gépen egy nagyot és azok a karok nem ugy néznek ki, mint amik birják a hosszu távu terhelést
-
erővisszacsatolás pisztolynál: beragad a tokba
-
c41r0^
őstag
jó kis elképzelés, de FPS-hez szvsz használhatatlan lenne...
elképzelem, amint rántok egyet CS-ben, namost ennek az eszköznek a karjai apró darabokra hullanának a mozdulattól
valamiféle végtagokra és testre rögzített adó-vevő kontroller lehet a jövő, mint a Wii kontrollere, csak minden testhelyzetet képes lenne lekövetni -
t-shirt
veterán
nagylábúj kiegészítőt hozzá
-
X@b3e
addikt
Durva lenne ilyennel FPS-ezni
-
Foglalt név
addikt
Azért ezt lehetett volna ergonómikusabban. Ha nem úgy kéne fogni, mint a hímes tojást, hanem mondjuk csuklóra rögzítené a szabadon maradó ujjak meg funkciókhoz rendelhetőek lennének, életképesebb megoldás lenne szerintem. Vagy legalább a kapaszkodó golyó alja lenne elforgatható, már csak ez adna még egy szabadságfokot
-
Kipróbálnám..
Érdekesek a demok az oldalon, csak ez úgy lenne igazán jó, ha el tudna terjedni és megoldanák, hogy az egyszerű játékok is támogassák. Vagy ez már így is van? :S Nem hinném..
Két ilyen az asztalra, meg valami irányító a lábunknak, aztán jöhetnének az igaz első-személyű bunyós játékok.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
''Az eszközhöz egyelőre kétféle fogantyú jár, ám a cég tervezi további változatok elkészítését, például pisztoly alakút FPS játékokhoz...''
Nem tudom, én maradok a bill.+egér kombinációnál még egy ideig, de az elképzelés nem olyan rossz. -
szjoci
őstag
érdekes kütyü.. hosszútávon elég fárasztó lehet a kezelése szerintem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged