- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
karib
addikt
Hát igen, várni, várni. Én még szeretem a KT133A-t is egyelőre, meg az Intel BX-et, de hát azért már kéne valamit felmutatni a srácoknak, nem?
SiS745 és KT266A tűnik a befutónak... AMD760MPX-re is azért kíváncsi vagyok...
"BX" helyett pedig i845-D, SiS645 tűnik esélyesnek...
Csak végre tudjon is valami gyártani szegény SiS... -
zotyesz01
tag
Elvileg a 735 is bírja a 333-at (166 DDR).
-
guest
veterán
Ha kicsit vártok jön az új SIS745 -ös DDR333 támogatással és fejlesztett memóriakezeléssel mint a KT266A esetében, és akkor nem kell ilyen tuning alaplap a DDR333 -hoz sem...
-
karib
addikt
Nekem is ez jár a fejemben...
Vajon lefelé is lehet skálázni majd a RAM-ot???
Mert az nagy segítség lenne. Az FSB húzása nagy hatással van a rendszer összteljesítményére, ellenben tapasztalataink szerint NEM a memóriasávszélesség növekedésének a hatása a kiugróan fontos (lásd DDR, RDRAM csekélyke valós teljesítménytöbbletét). Valami van az FSB-ben a memóriasávszélességen túl, aminek nagyon jó hatása van (mi lehet az???). Tehát, ha a lap bírja a 200-250-es FSB-t ( :)) ), de a RAM nem, akkor nagyon jó lenne, ha azt vissza lehetne skálázni, ahogy a jobb RDRAM-os lapoknál is lehet... -
zotyesz01
tag
Ja, milyen DDR RAM megy akár CAS2.5-tel 180-on?
Ti már fogtatok ilyet? -
zotyesz01
tag
Én már most örülnék, ha lenne 333-as RAM, mert az ECS alaplapom egész jól elfutkározik 150-es FSB-n.
Valószínű menne a 166 is jobb memóriával. -
karib
addikt
Egyet tudok mondani: remélem ebből is divat lesz. Az egészet nem is tudni ki kezdte: színes nyákok, csilivili dobozok, s most már végre a tartalom is igazodik az "enthusiast" társaság igényeihez.
Nem venném rossz néven, ha egyre több komoly tuninglap lenne, és nem a nagy OEM-eknek célzott holmik közül kellene kihalászni azokat a darabokat, amikre kegyeskedtek egy-két használható plusz funkciót rátenni...
Mellesleg Abiték gondolom odáig vannak meg vissza :)) -
zotyesz01
tag
Honnan lehet ehhez memóriát szerezni?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged