- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Lehet, hogy tobb helyen tevedtem, annyira nem vagyok kepben.
1. Gondolom, ez attol fugg, mennyire tudjak felfuttatni a termelest. Azert az AMD arrol hires, hogy igyekszik minel kevesebb fajta magot gyartani, a koltsegcsokkentes miatt, a roadmapben is felbukkant egy A64-en alapulo, am csak 32 bites kodot ismero verzio, ez valtana ki a gondolom az XP-ket. Meg ugye, ha sikeres lesz az A64, akkor a Bartonnak eleg hamar az a szerep fog jutni, mint most a Duronnak...
2. Hat ja :)
3. Az Intel meg ugye arrol hires, hogy szereti legalabbis evente valtoztatni a tokozast, es az alaplapokat, a Prescottrol tul sokat nem lehet tudni, nincs egy rendes specifikacio, ha jol sejtem, a hatterben borulhatott egy-ket terv pl. a Microsoft miatt (hogy nem fognak tamogatni meg egy 64 bites utasitaskeszletet), szoval nem mivel nem olvastam sehol, hogy a Prescott socket 478-as lesz, attol meg van/lehet ilyen cikk. Bar szemely szerint meglepodnek, ha a vegleges verzio 478-as lenne, mar csak az aramfelvetel miatt se hinnem, hogy eleg lenne ennyi pin.
Szivem szerint kivarok, eleg nekem az a Tbird 1000 filmnezesre, a HL2 se jott meg ki :) -
GhanBuri Ghan
őstag
A correction miatt valoszinuleg a latency is nagyobb, jatekban ez is szamithat, mig a memoria hibamentessege nem olyan fontos. (kicsi az eselye, hogy az evenkenti max. egy hiba pont kodban fog bekovetkezni es nem adatban, leven ez utobbi sokkal nagyobb) Banki gepnel persze pont forditva, de szerintem nem sok embernek van otthon sajat bankjellegu vallalkozasa :)
-
GhanBuri Ghan
őstag
Jaja. Mihelyst javul a kihozatal, es leallitjak az XP gyartasat, az A64 is leesik az XP jelenlegi ara kozelebe, ilyet most _meg_ nem eri meg venni (de mire megeri venni, mar az OS is tamogatja, szoval ugrasszeruen fog gyorsulni szinte minden applikacio). P4-et pedig _mar_ nem erdemes venni, mert fel-egy ev mulva mar az Intel sem fogja tamogatni, szoval akkor fog ott jarni az Intel, ahol most az AMD (alaplap es (valoszinuleg) memoriacsere az uj proci melle).
Kulonben is, mindig az ar/teljesitmenyt kell nezni, kinek eri meg a haromszoros prociar 15%-os teljesitmenynovekedest?
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest