- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
akkor se tudod nekem megmagyarázni, hogy miért jó össze-vissza számozgatni és jelölgetni. még gyártón belül is logikátlan, és megtévesztő! és itt nem a mezei laikusról van szó, már én is belefáradtam akár csak a számon tartásába is a kismillió variációnak. nem adatbank a fejem, hogy minden névhez megtanuljam a paramétereket és havonta újakat tanuljak. ezt nagyban segítené egy konzekvens modellszámozás akármit is mondasz.
-
Docci
senior tag
Látom mi azonos véleményen vagyunk a témával kapcsolatban,bár már én is bajban vagyok mert ezek jelölések már nagyon megtévesztőek és néha én se tudom hogy mi fán terem az a kárd.
Akkor az az ember mit szóljon aki nem tud utánézni hogy mit tudnak azok a bizonyos xt,se,le,bele :) kártyák,csak bemeny a boltba és vesz egyet(ati or nvidia egy huron vannak) ,amit otthon kiprobálva nagyot koppan. -
MaUser
addikt
Ott a smiley a végén.:) De tényleg kezd már kissé elfajulni a dolog. A hétvégén kérdezte egy volt osztálytársam (invitelnek hála nála nincs net /lehet havi 10eFt-ért venni 128k-s isdn-t amit még senki sem látott 64k felett:) Főleg ezt ha olyannak kéne elmagyarázni aki meg is akarja érteni, de semmi ismerete. Régen ez csak annyi volt, hogy a drágább/újabb, jobb és kész vedd azt.:)
U.i.: Konzol minek? Számológépemen is fut a dune meg a mario.:DD -
MaUser
addikt
Persze előtte egyezteted a driver verziókat, utánaolvasol hol csaltak bennük, így már tudod normálni. Persze megnézed a teszt verzióját is ott melyik driver csalására immunis már. És eldöntöd milyen felbontásban játszol, hányszor és milyen módszerrel vett aa és af szerint. Na ugye hogy nem is nehéz videókártyát venni.:) És utána vered a fejed a falba, mert csak 64 bites/128 bites verziót kaptál.
Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest