- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Aktív témák
-
Docci
senior tag
most miért kell lehúzni az 5900xt-t?
azert mert x mhz-el kevesebb(nem vészes) a frekije?
azon lehet segíteni :)
itt az áll fent mint anno ti200 ti 500 kor volt, a legtöbb ti200 ti500 is megy,hát akkor ennek minumum sima 5900 frekijén kell mennie(remélem)
egyébként a mag ugyan az mint az 5950u-n , szál jo választás ez a kárd
ja és a hűtese sem vészes ennyi még az 9600xt nek is van -
Docci
senior tag
Látom mi azonos véleményen vagyunk a témával kapcsolatban,bár már én is bajban vagyok mert ezek jelölések már nagyon megtévesztőek és néha én se tudom hogy mi fán terem az a kárd.
Akkor az az ember mit szóljon aki nem tud utánézni hogy mit tudnak azok a bizonyos xt,se,le,bele :) kártyák,csak bemeny a boltba és vesz egyet(ati or nvidia egy huron vannak) ,amit otthon kiprobálva nagyot koppan. -
Docci
senior tag
mindenki a jelöléssel foglalkozik,miért nem a kártyával?(szerintem minden ph-s tudja mi a helyzet a vga fronton és nem dől be semminek)
Ahogy nézem nem kell neki olyan kigyurt hűtés,bár azert van rajta rendesen.
Ha tuningolni jol lehet és az ára 50e ft alatt lesz ,akkor nem lesz rossz vétel.
Itt az ár fog dönteni.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest