- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
válasz
dr faustus #33 üzenetére
dtp-nél file kezelésre én a adobe bridge-et használom, igy a finder ''elönye'' eltünik, amugy meg majdnem mindegy hogy xp vagy osx van a gépen ha az ember indesig+photoshop+illustrator hármassal dolgozik. Az xp-n ráadásul ott a totalcommander ami nagy segitség (explorer ablakát nagy ritkán látom).
Az osx ''extra, ingyen'' software-ei pedig nekem nem tetszenek, ezért kikapcsolom öket. Tehát ebböl a szempontból nincs különbség (számomra), viszont árban annál inkább. A macpro-t nem tudtam volna megvenni itthonra, viszont a mostani otthoni gépem munka közben érzetre nagyon hasonló teljesitményü mint a 2x2 magos 2Ghz-es macpro, nagyon ritkán látom a homokorát és stabil. (C2D E6600+4Gb RAM+GF8800+RAID5 - 3x320Gb). Bent egyébként G5-ös kuksol az asztal alatt...
Az osx szép és jól használható de nem a kánaán. Alap user-nak, egy iMac vagy egy MacMini valószinüleg jobb választás mint az XP vagy a VISTA, mert nekik nagyságrendekkel könnyebben használható és jobban kézre áll. Én szivem szerint a kettöböl gyuratnék egy ujat...
[Szerkesztve] -
gliskard
senior tag
...bocs rosszul tudtam, lehet az új iMac-hez 2. monitort kötni
-
gliskard
senior tag
Persze hasonló konfigot össze lehet hozni olcsóbban, de annak a kinézete távolról sem lesz ilyen. Ennek az árában pedig már benne van az opredszer is. Persze az iMac-nél nem a professzionális felhasználók a célcsoport vagy hc gamerek, ez otthonra és irodába készült dolgozni, netezni, stb. Erre tökéletesen megfelel és jobban mutat az asztalon mint egy ''hagyományos pc'' vagy egy laptop...
Nekem tetszik és ha tényleg csak internetezni, levelezni, mp3-at hallgatni és a fényképezögépröl képeket letölteni és rendezgetni kéne a gép, akkor erösen gondolkodnék egy iMac-ben. Alap helyzetböl nem vagyok oda az OSX-ért (bent mac-en dolgozom és tervezek, otthon a G4-es volt az utolsó utánna csak a pc maradt.) de ezekre a feladatokra kényelmesen használható és mint fent jeleztem jól mutat az asztalon. Na meg nem lehet hallani a hangját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest