- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
''...Hát szeretsz bonyolultan élni...''
Én csak szeretem tudni, hogy működnek a dolgok. És mivel szoftverfejlesztő vagyok, ezért úgy kb van sejtésem róla, hogy milyen struktúrából mit lehet kihozni. Szerintem meg te szeretsz bonyolultan élni, mert 110Gb anyagot, már nem lehet fejbentartani. Ennyi cuccot már csak arra lehet használni, hogy ha party-ba mész bármilyen zenét előkereshess bárkinek. Harmónikás Márió-tól a Slayer-ig. Ez már kereskedelmi mennyiség, ezt tényleg nem éri meg a kütyün keresztül piszkálni. Áttekinthetetlen. Gondolom te hangulat alapján szoktál teljes műfajokat végighallgatni.
''...nem kell halálba indexelni a cuccokat...''
Szerintem meg kell, illetve még az sem kell de akkor szigorúan csak playlist alapon kell szervezni a zenét. Egymást átfedő kellően nagy playlistekkel el lehet érni az amit a moodlogic-kal. Elvégre a moodlogic-ot csak arra használja az ember, hogy kiválogassa a saját zenéi közül a szart. De azt meg szimplán le is törölheti. Én mindig azt csinálom, ha több mint 10Gb zeném van annak úgysem hallgatom legalább a 30%-át, tehát mehet a levesbe. Persze vannak olyanok, amiket soha nem törölnék le. Ilyen a XIXIT játékból rippelt modok, illetve a Second Reality két s3m-je. :))
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest