- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
''Igy nem igazán lesz egy piacképes telefon...''
Hát tudod magyarorszagot úgy szarja le az apple ahogy van. Egyszerűen nem vagyunk piac. Az usában meg enyhe kifejezés, h ''piacképes''. Olyan eladásokat fog produkálni, h a többi telefongyártó foghatja a fejét.
Ja, és felfoghatnátok néhányan, hogy oké hogy ti tudjátok mi az a 3G, HSPDA stb, de az emberek kb. 95%-a egyáltalán nem, és egy nem is fogják még egy ideig... az usában sem. Ez egy mobilportál... itt az ember az 'általánosról' torzult képet lát. -
Mac!
aktív tag
...nem mondanám olyan forradalmai újjításnak, olyan alap dolgokat nem tud...
A kettő nem zárja ki egymást, szerintem...
nem igazán lesz egy piacképes telefon
Ó, dehogynem... Amerikában és mindenhol, amerre nem jelent gondot kifizetni az árát, nagyon is piacképes lesz, sőt évek múlva még akár nálunk is. Lásd V3, nem sokat tud, azt is hogyan, és a magas ár ellenére mégis milyen néptelefon lett pillanatok alatt az USÁ-ban, mostanra meg nálunk. -
Peat;)
veterán
Szerintem a film azért nem probléma mert max 1-et bír az akksi, de arra se mernék megesküdni. Akksi meg nem cserélhető ugye...grat nekik.
Funkciószegény giccs az egész, nem egy modell sokkal szimpatikusabb nekem ettől, kb a már nemtudom mikor megjelent sony-e m600-tól kezdve nokia n-es modelleken át motorola nemrég bejelentett linuxos mobiljáig...az új taperolást nem nyújtják, de ha akar vki ilyesmit az meg szerezzen egy barátnőt(nőknek egye fene barátot).
-
BloodRay
veterán
Nem tudom nézted-e de 8giga a memóriája...
Ha arra nem tudsz rárakni jó minőségű filmeKET akkor nemtudom mire.
Nem hiszem egyébként, hogy ennek 128x160 pixeles lenne a felbontása.
Ööö betűkonzolt is elő lehet szerintem hozni telefonkönyvben is és akkor csak ''rábök betű hali szám''.Nem? Mellesleg nekem úgy tűnt elég gyorsan görgetgetett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest