Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shabbarulez

őstag

Nekem nem Datanet ADSL van, hanem az az internet szolgáltató akinél vagyok a GTS-től veszi a bérelt vonalat. Én azt vettem észre 10 után amikor fölléptem hogy csak belföld volt ott is akadt 1-2 oldal ami nem jött be, de nemzetközi az totál halott volt. Úgy egy órával később 11:20-ra viszont minden megjavult. Viszont a szolgáltató ISP sem tudta elérni GTS-t a vonalak túlterheltsége miatt. :)

Meg a ping is bix-re magasabb volt a szokottnál, először arra gondoltam megint sikeresen beleraktak egy nemzetközi hurkot. Aztán láttam BIX staton hogy megint haldokol náluk valami ahogy egy hónappal ezelőtt is. Akkor egy kábelátvágás miatt nem ment 3-4 órán át main bix linkjük, a tartalék 622mbps-esbe meg nehezen tudták belepréselni a 2Gbps-es forgalmat. :) Habár először ott is nemzetközi felé routoltak, akkor is a gyanusan magas ping és csomagvesztés tünt fel elsőnek.

Múlt hónapban olvastam másik fórumon hogy küldtek az előfizetőknek értesítőt hogy e hónap 5.-én és 6.-án hajnalban bővítenek meg hálózati eszköz nagygenerál lesz, de úgy tűnik nem tudták addig kihúzni újabb hiba nélkül.

Szépen meglátszik a BIX staton is. [link]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák