Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Én már 3,5 éve vagyok a Datanetnél, azóta nem sikerült a náluk levő levelesládámba belenézni, mert nem enged be. Amikor más problémákkal kerestem a techsupot, erre csak vonogatták a vállukat. A minap egy akciós szerződésmódosítás miatt személyesen kellett bemennem az ügyfélszolgálatra. Ha már ott vagyok, rákérdeztem erre is újra. A fickó leereszkedően közölte, hogy jó, megváltoztatja most nekem a jelszót, de tudjak róla, hogy ez amúgy pénzbe kerül. Utána fölényesen mutatta volna a weblapon, hogy majd hogyan tudom megváltoztatni az 123456-ot valami másra. Gépeli be a jelszót, a rendszer nem ereszti be. Hoppá.
Ettől az arcméretből kicsit visszavett.
Némi telefonálás után kiderítette, hogy egyáltalán nem én vagyok a hülye. Amikor a Datanet x éve a Váci útról kiköltözött Budaörsre, az egyik szervert nem annyira jól sikerült átvinniük.
[Szerkesztve] -
NasCa
tag
Amikor a kimaradás után a routert újra be kellett konfigurálnom és hirtelen nem tudtam hogy mivan, egy rossz pillanatomban felhívtam a helpdesk-et és hát...
Valami iszonyat primitív figurát sikerült kifognom, aki kb. leüvöltött hogy miért basztatom ilyenekkel. Szóval nálam datanet 1214 hotline suxxxxxx. -
Nálam meg később kb. dél körül ment el a net és 2-3 óráig nem volt elérhető.
Viszont a központi számon gombnyomkodás nélkül azonnal egy ügyfélszolgálatos jelentkezett be és mondta mi a gond, gondolom ráállítottak mindenkit a telefonkezelésre. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekünk Datanetes bérelt vonalunk van, és este fél 8-kor még mindig nem működött...
-
moonman
titán
nekünk kétszer egy óra kimaradásunk volt. szintén céges bérelt vonal.
otthoni chello-val már nem is emlékszem, mikor volt utoljára baj.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
Nekem nem Datanet ADSL van, hanem az az internet szolgáltató akinél vagyok a GTS-től veszi a bérelt vonalat. Én azt vettem észre 10 után amikor fölléptem hogy csak belföld volt ott is akadt 1-2 oldal ami nem jött be, de nemzetközi az totál halott volt. Úgy egy órával később 11:20-ra viszont minden megjavult. Viszont a szolgáltató ISP sem tudta elérni GTS-t a vonalak túlterheltsége miatt.
Meg a ping is bix-re magasabb volt a szokottnál, először arra gondoltam megint sikeresen beleraktak egy nemzetközi hurkot. Aztán láttam BIX staton hogy megint haldokol náluk valami ahogy egy hónappal ezelőtt is. Akkor egy kábelátvágás miatt nem ment 3-4 órán át main bix linkjük, a tartalék 622mbps-esbe meg nehezen tudták belepréselni a 2Gbps-es forgalmat.Habár először ott is nemzetközi felé routoltak, akkor is a gyanusan magas ping és csomagvesztés tünt fel elsőnek.
Múlt hónapban olvastam másik fórumon hogy küldtek az előfizetőknek értesítőt hogy e hónap 5.-én és 6.-án hajnalban bővítenek meg hálózati eszköz nagygenerál lesz, de úgy tűnik nem tudták addig kihúzni újabb hiba nélkül.
Szépen meglátszik a BIX staton is. [link]
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
Ez nem az igazi, hol van kapcsolat,-hol nincs...
-
lesaux
veterán
Én meg jól rákeféltem, mert routerből bontottam a kapcsolatot, hogy új IP-t kapjak, pár másodperc múlva meg már nem tudtam csatlakozni. A router nem írja ki, hogy mi a baj, csak hogy failed. Variálgattam a szokásos jelszavakat, de nem nyert egyik se. Kiiktattam a routert, Windowsban létrehoztam egy ADSL-kapcsolatot. Az legalább hamarabb írja ki, hogy az azonosítással van gond. Megint próbálgattam jelszavakat, végül már a felhasználónévben sem voltam biztos. Felhívtam hát a céget, de foglalt volt egy darabig.
Aztán elárulták végül, hogy náluk van a hiba.
Mondjuk amikor a múltkor gebasz volt az ADSL-lel, már a robot mondta a telefonban, hogy igen, szar, dolgoznak rajta. Most ilyen nem volt. -
Calibos
addikt
Van már Internet, szóval a topik zárható
eredeti hírben szereplő 12:20 percel ellentétben csak pár perce tudtam csak kapcsolódni a netre! Kb. 17:45-kor
[Szerkesztve] -
kbalage2
aktív tag
Nálam megvolt a kimaradás, de miután felhívtam az üszit és túlterheltségre hivatkozva nem kapcsoltak senkit gondoltam hogy nem nálam van a defekt, a többi meg türelem kérdése
-
L3zl13
nagyúr
Ja, volt egy szép kis áramszünet itt a környéken, és a GTS itt van a szomszédban.
De nekünk a nettel nem volt baj. (GTS bérelt vonal) -
HXY
addikt
na bumm, kétévente egyszer van kimaradás...
akkor mi, chello userek mit szóljunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest