Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Én már 3,5 éve vagyok a Datanetnél, azóta nem sikerült a náluk levő levelesládámba belenézni, mert nem enged be. Amikor más problémákkal kerestem a techsupot, erre csak vonogatták a vállukat. A minap egy akciós szerződésmódosítás miatt személyesen kellett bemennem az ügyfélszolgálatra. Ha már ott vagyok, rákérdeztem erre is újra. A fickó leereszkedően közölte, hogy jó, megváltoztatja most nekem a jelszót, de tudjak róla, hogy ez amúgy pénzbe kerül. Utána fölényesen mutatta volna a weblapon, hogy majd hogyan tudom megváltoztatni az 123456-ot valami másra. Gépeli be a jelszót, a rendszer nem ereszti be. Hoppá.
Ettől az arcméretből kicsit visszavett.
Némi telefonálás után kiderítette, hogy egyáltalán nem én vagyok a hülye. Amikor a Datanet x éve a Váci útról kiköltözött Budaörsre, az egyik szervert nem annyira jól sikerült átvinniük.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest