- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Miért asszed osx-en nincs kék halál?
Pedig van... (igaz nem kék, de az ''elve'' ugyan az...)
Nekem már többször sikerült produkálnom, igaz Tiger alatt még nem, de az még túl új.
De pl Tigernél már most nem enged automata szoftverfrissítést, mert behal kb 80%-nál, mikor csekkolja az update helyeket... (remélem azért kézzel valahogy ezt sikerül majd orvosolnaom, és utána helyreáll a rend)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy azért az OsX nek is vannak hibái. (és most ''technikia'', hibákra gondolok, nem arra hogy kinek mi tetszik, kinek mi a kézreállóbb stb)... -
rudi
nagyúr
Szerintem ugyanúgy nem tudsz vagy tudsz majd a továbbiakban Mac-et berhelni mint eddig. Eddig is volt hozzá VGA, RAM, merevlemez meg minden. Valószínűleg Intel proci a mobil Mac-ekben és a Minibe megy először - azokat meg nem berhelik majd, a P4 nekem nem tűnik valami jó ötletnek. Hogy rámegy az XP-is abban meg mindenki magára vessen
-
Versus
senior tag
Feltételezem ezentúl is egybe lesznek vasalva ,mind hardwer ,mind szoftver szinten. Ha valaki meg elkezdi szerelgetni és jön az őskáosz az szerintem nem az Apple vagy az Intel felelőssége. Egyébként Apple-t pont azért vesznek az emberek mert nem kell szerelgetni, és én sem szerelgetném.Na meg Applet azért vesznek mert trendi és metroszexuális dolog !
-
anaqer
veterán
''most majd boldog boldogtalan szerelgeti őket''
Ezt melyik ujjadból is...?
(BTW : Bővebben: link)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest