- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Miért asszed osx-en nincs kék halál?
Pedig van... (igaz nem kék, de az ''elve'' ugyan az...)
Nekem már többször sikerült produkálnom, igaz Tiger alatt még nem, de az még túl új.
De pl Tigernél már most nem enged automata szoftverfrissítést, mert behal kb 80%-nál, mikor csekkolja az update helyeket... (remélem azért kézzel valahogy ezt sikerül majd orvosolnaom, és utána helyreáll a rend)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy azért az OsX nek is vannak hibái. (és most ''technikia'', hibákra gondolok, nem arra hogy kinek mi tetszik, kinek mi a kézreállóbb stb)... -
rudi
nagyúr
Szerintem ugyanúgy nem tudsz vagy tudsz majd a továbbiakban Mac-et berhelni mint eddig. Eddig is volt hozzá VGA, RAM, merevlemez meg minden. Valószínűleg Intel proci a mobil Mac-ekben és a Minibe megy először - azokat meg nem berhelik majd, a P4 nekem nem tűnik valami jó ötletnek. Hogy rámegy az XP-is abban meg mindenki magára vessen
-
Versus
senior tag
Feltételezem ezentúl is egybe lesznek vasalva ,mind hardwer ,mind szoftver szinten. Ha valaki meg elkezdi szerelgetni és jön az őskáosz az szerintem nem az Apple vagy az Intel felelőssége. Egyébként Apple-t pont azért vesznek az emberek mert nem kell szerelgetni, és én sem szerelgetném.Na meg Applet azért vesznek mert trendi és metroszexuális dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest