- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
jrpryv
tag
Hát én nemtom, mégha durva számolás is, de azért a 60W, az nem plusz 7 fok az tuti. Nekem vol kb 1 éve egy 1.8A-m, ami alapból is 55 fok volt terhelve........
-
jrpryv
tag
Én a világért se szeretném, hogy egy világ omoljon össze bennetek, de sztem azért még igencsak korai egy ilyen ''teszt'' után éljenezni. Elöször is érdemes figyelmesen elolvasni, azt, amit anaqer kollega belinkelt(annak az oldalnak, azért van neve). Attól, hogy egy nem túl neves oldal csinált egy tesztet, amiből leközölt 3 táblázatot még nem kéne a megváltót ünnepelni. Arról nem is beszélve, hogy az a max terhelés mellett 30 fok alatti hőmérséklet számomra elég hiteltelenné teszi az egész tesztet, gondolom ti sem gondoljátok komolyan, hogy kevesebb, mint 7 fokot emelkedett a proci hőmérséklete a szoba hőmérsékletéhez képest teljes terhelés mellett 2.4 Ghz-n.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest