Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Tudtommal mivel párhuzamosan vannak összekötve az azonos feszültségek többsége, ezért nincs értelme egy 4->8 átalakítónak sem, ugyan így nincs értelme a 20->24 sem (a 20 csati gond nélkül belemegy a lap 24 ajzatába), hiszen ha egy deszka kézikönyve nem írja, hogy 20-al is megy, én nem hajtanám 20->24 átalakítóval sem, főként ha tuningoljuk, mert akkor akár kegyetlen terhelést is kaphat a 12V ág a 20 csatis tápon. A 8 csatis 12V pedig főként az (SLI és CrossFire) duálVGA kártyás configokhoz találták ki.
-
hothead
csendes tag
A neo kivitelen nincs, csak a platinumon, de az kb 10eFttal több. Egyébként valaki esetleg találkozott már azzal a problémával, hogy pl ez a lap is 8 pólusu 12v-os atx csatival rendelkezik 4 pólusu helyett. Szóval ilyen 4-ről 8 pólusura alakító madzagot látott már valaki, vagy hallott róla? Olyanra gondolok mint a 20-ról 24 pólusura alakító tápcsati ami kapható, csak nekem kimondottan 4=>8ra alakító kellene. Mert kevés olyan táp van amin van ilyen csati, és épp most vettem egy chieftec450w est amin nincs de a codegen 480-ason van. Most ilyennel használom semmi problem, csak a táp egy csöppet hangos.
-
Loretto
veterán
Utódvadászat közben erre bukkantam: Bővebben: link Létezik hogy nincs fw port egy ilyen lapon?
-
siriq
őstag
Hello
Volna egy kerdesem. A haver szeretne venni 945 chipset es lapot. Ez is megfelelo de meg azert szetnezne hogy mi a valasztek. Tudjavalaki hogy MO.-n hol lehet beszerezni 945 lapokat(LGA775)?
Koszi elore is.
[Szerkesztve] -
Guruka
senior tag
Azt igazán bele írhatnák, hogy tudja-e végre a fix PCI E-t.
[Szerkesztve] -
kdz
tag
Az a négy-négy memóriafoglalat nem csak kettő-kettő, és összesen négy?
vagy a 4-4 a két külön alaplapra vonatkozott?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged