- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
csőr
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR #18 üzenetére
Üdv Pécsett
Sajnos az Ifiúság útja nem a történelmi belvárosban van, ezért valószínűleg nem tudod fogni az ingyenes áldást. Egyébként működik a dolog több helyen is próbáltam. Ajánlom mindenkinek. Jó lenne kiszélesíteni a lefedett területet. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Én most kerülök Pécsre és elvileg a belvárosban (Ifjúság útja; 5 percre a BTK-tól) fogok lakni. Szóval érdekelne, hogy megy-e már ez a dolog? Azért mégicsak jobb lenne az ingyen wifi mint havonta fizetni a UPC-nek -
Dalai Láma
őstag
És tudja már valaki ,hogy működik-e már? Próblta vki már?
-
onkio
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én azt hallottam hogy a belváros 4 km-es körzetében lesz fogható a WIFI május környékén!
Ez mekkora sávszélességet jelent?
Én Pécsett a Mária u. ban lakom ( Király utca. fölött), és elég vastagok a falak 80cm esek az utcafrontiak!
Szerintetek van rá esély, hogy a lakásban is tudjam használni valami normálisabb (de nem túl drága) antennával persze!
Márk
[Szerkesztve] -
Dalai Láma
őstag
Tud valaki a témában újat? Van már net a belvárosban ingyen?
-
Dalai Láma
őstag
Na mi a helyzet az ingyenes nettel? Próbálta már valaki? Működik már a hálózat? ki mit tud róla?
-
bambano
titán
Azt mondja: még nem lehet nyomonkövetni az ügyeket, de már dolgoznak rajta. Nem értem. Nekem ráment két hetem, hogy egyedül leprogramozzak egy ilyesmi rendszert, nekik meg a Minornak mi tart ezen hónapokba, évekbe? Meg jelenleg 7 ügymenet van rajta, de lesz 40. Mi kerül évekbe, évtizedekbe ezen?
-
tkazmer
addikt
válasz
(Kolombusz) #3 üzenetére
Miskolcon nekem úgy tűnik, hogy van a szinvaparkban szinva wi_free néven elérhető hálózat(is)..legalábbis most épp onnan írok
Egyébként nem rossz dolog, Egerben is van ilyesmi..
[Szerkesztve] -
Dalai Láma
őstag
A mecsekoldalt mikor látják el ilyennel?
Hülyeség: Ha már lesz radar, onnan besugározhatnák az egész várost nagysebességű internettel. Ha már káros és ronda, meg szar, akkor legalább a net jöjjön belőle ingyen
És a fél balkánt is el lehetne látni vele
[Szerkesztve] -
polip
addikt
nem annyira újkeletű dolog ám ez...Pécs belvárosában már régóta megy az ingyenes vezeték nélküli háló
a taxisok nálunk veszik a laptopokat, hogy a belvárosi drosztokon netezhessenek -
PrinczA
őstag
Gratula a városnak!
Mindenhova, mindenhova! -
Jégkokó
veterán
Nálunk, de a legközelebbi nagyvárosba Érden is elképzelhetetlen dolognak tünjön, hogy valaha is ingyenes hot spotok legyenek a város több területén.Egyszerüen arra hivatkoznak, hogy nincs pénz és kész.
-
(Kolombusz)
veterán
Miskolcon is jó lenne egy ilyen, akkor már 1000/, hogy megvenném a wlanos telefont.
-
cannibal
senior tag
Mondjuk arról konkrétan nem volt szó,hogy hol lesznek a hotspotok
Vagy csak átsiklottam felette? Mindenesetre építő kezdeményezés, kiváncsi vok a többi önkormányzat is átveszi ezt a remek ötletet
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged