- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
aki ki tud fizetni tandíjra 5 millát, az az esetek többségében ki fog tudni 8-9-et is.
várnarancs mondja nekem mindig, hogyha valaki tud venni 10m-ért autót, akkor az tud venni 15-ért is. Viszont ebben az esetben nem értem, hogy mit keresnek az utakon 10m-ért vett autók? Ez kb pont ugyan olyan.
Más kérdés, hogy megéri e egy nevenincs egyetem nevenincs papírjába pénzt fektetni. -
tkazmer
addikt
Na várj csak, itt épp arról van szó, hogy a papának nincs 25m-ja. Ebben az esetben jöhet szóba a kapcsolatok felhasználása, hogy a gyerekánek legyen munkája, amiből finanszírozhatja a saját tanulmányi költségeit. Olyan ember pedig igenis létezik, akinek egyrészt gondot okoz a 25m, másrészt viszont megvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy a gyereke, még ha nem is az egészet, de a jó részét a fenti összegnek megkeresse.
-
tkazmer
addikt
Ennek a megfizetésére nincs elég ember Magyarországon.
Ez nem igaz.
Ne vágj már fel idegileg!
Bocs, ha sikerült, nem célom.
Szerintem Bojár úr mindenképpen szeretne az egyeteméhez sok tanulót, neki ugye abból van profitja. Valószínűnek tartom, hogy egy ilyen informatikai ismereteket tanuló(tehát valamilyen szinten velük már rendelkező) ember könnyebben kaphat viszonylag jól fizető munkát, mint egy mondjuk bölcsész szakos hallgató. Pláne, hogyha tényleg jól teljesít, tehetségesnek láétszik, nem hiszem, hogy bojár úr ne élne a lehetőséggel, hogy esetleg a saját cégénél foglalkoztassa. Ha valaki tehetségtelen, és mégis itt akar tanulni, emellett pénze sincs, akkor az tényleg kellemetlen. -
tkazmer
addikt
Írtam, tehetős középosztálybeli. Aki még azért nem sorolhatja magát a felső 10e-be. Szerintem az ilyenek(nyilván nem 3-4 gyereknek), de ki tudják fizetni az évi 4-5m forintot. Persze, nem simán, és szivarzsebből, de nem zsíroskenyéren éldegélve. Ráadásul egy ilyen papának/mamának akár már lehetnek olyan kapcsolatai, hogy a gyerekének viszonylag jó munkát találjon.
Az más kérdés, hogy egy egyenlőre még nevenincs egyetem nevenincs diplomájáért vajon érdemes e 20m(vagy akár 1 fillér) kölcsönt felvenni... -
tkazmer
addikt
De szerintem pont emiatt ehhez társulni fog egy komolyabb ösztöndíjrendszer, meg biztosan lesz lehetősége a kevéséb tehetős tanulóknak munkára, és szerintem kölcsönt is nyújtanak majd számukra. Nyilván ez akkorsem az átlagfizetésből élőknek lesz lehetőség, de szerintem ezzel már azt elérnék, hogy a tehetősebb középosztálybeliek is járhassanak ide..
-
tkazmer
addikt
Tetszik a dolog, jó lenne, ha néhány éven belül megvalósulna. szívesen járnék oda..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest