- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Grigorisz #143 üzenetére
Én munka, net és filmre venném. Ahhoz 10-es kell. Az arcomba kell nyomni ha wordözni vagy excelezni szeretnék a 7-esen véleményem szerint. De még azt se tudjuk milyen fajta a kijelző, tft-e egyáltalán, milyen felbontás stb. 180k az msi féle 12-es notebook, az nekem most túl sok, tényleg jó lenne ha beindulna vmi, de nekem úgy tűnik hogy ez az egész csak egy jó ötlet volt ami mögé asus nem biztosította a feltételeket, talán nem számítottak ekkora érdeklődésre.
-
Renwick
őstag
válasz
Grigorisz #137 üzenetére
Király, akkor én nyertem.
Komolyra fordítva a szót; az Asustól tudom, hogy az alapkonfig 99 százalékos bizonyossággal nem kerül nálunk forgalomba, ellenben biztosan lesz EeePC a magyar boltokban, igaz azt ők sem tudják egyelőre megmondani, pontosan mikor.
Az Asusnál egyébként kollektíve tépik a hajukat, amiért itthon mindenki nyomja ezt a negyvenezer körüli árat (mondjuk talán nem kellett volna olyan nemzetközi sajtóközleményt kiadni, amiben dollárárak szerepelnek, keziccsókolom). Teljesen kizárt, hogy ennyibe fog itthon kerülni a gép.
üdv
R. -
Renwick
őstag
válasz
Grigorisz #126 üzenetére
Ezek a 3x kHUF-os árak, amiket egyes magyar oldalak nyomnak teljesen bizonyosan a rózsaszín álom kategóriába tartoznak.
Eleve nem is a teljesen fapad modell jön hozzánk, szóval már alapból magasabbról indul az importár, a végén nagyon meg lennék lepve, ha 50k alatt hozzá lehetne jutni egy hivatalos csatornán árult EeePC-hez Magyarországon. De szerintem még ez is inkább csak optimista becslés.
üdv
R. -
DeusHun
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Medence topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged