- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Miért is? Egy cd/dvdromot-t usbn rányomok és felteszem. Ennyi. Miért kéne külső wincsi? Én 8gb-at veszek ha megjön addigra amíg ki tudom húzni, az elég xpnek meg marad mellé 5-6 giga is. Egyébként Asus xp ellenessége azért is röhejes mert a 7'-es kijelzős R2H meg megfelel neki?
[link] -
Peat;)
veterán
Azért rakott rá Asus linuxot mert olcsó, nem azért nem mert xp nem való rá...
Ráalakította és kész, 5,5 milla db eladásával számol jövőre, linuxot ráalakítani amúgy sem lehetett erőforrásigényes a részükről, nem új oprendszert írtak, így jön ki a legolcsóbbra.
Elbírja az xp-t, szerintem aki használni vásárolja első dolga hogy xp-t rak rá, pl én is mert kell szöveget szerkeszteni, excelezni is pl. Ez szórakoztató gépnek önmagában drága szerintem, aki csak videora meg netezni veszi sokkal jobban jár már egy okostelefonnal szerintem amiben van wifi....Asustól azért nyilatkozzák hogy nem notebook mert leesett nekik hogy önmaguknak csináltak konkurenciát, de egy 8-900 mhzes mobil celeron(ami lehet hogy 1,2 ghz is lesz) nemigaz hogy nem bírja a filmeket meg xp-t..
A belinkelt hír meg nagyon összecsapott, több olyan hír is volt hogy nem lesz 10''-es kijelzővel, meg a kezdő ár sem stimmel (50 ezer)
''Az Eee PC-t inkább böngészésre, képek nézegetésére, zenehallgatásra, hordozható terminálként képzelik el az Asusnál.'' erre már bármely mai mobiltelefon képes. Ekkora hülyeséget rég olvastam. 900mhz képet nézegetni és zenét hallgatni lol.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
A linkelt fórum alapján még hegesztik a gépet. Szóval sorozatgyártásban sincs. Megfelelő készlet eléréséhez meg 1-2 hónap kell még asusnak is. Szerintem hogy ne égjen akkorát szeptember végén már kapható lesz a főbb piacokon, de csekély mértékben. Nálunk meg október-november. A nagyobb kijelző 8 vagy 8.9'' lesz, a 7-es kijelző modell alapára már 229$ ami magyarosan átszámolva kb 67 000 huf és 2 cellás akksit jelent. Tehát egy használható 7-es gép is benne lesz vagy 80ban sajnos.
egyébként www.eeeuser.comon szinte minden info fellelhető, amit én még nem találtam meg az a 7-es kijelző felbontása, egy helyen olvastam hogy 800*480 de nem lett megerősítve. -
Peat;)
veterán
[link] egy korai példány tesztelője válaszol a fórumban, meg van pár kép is róla akit érdekel
-
Peat;)
veterán
Mostmár kibökhetnének egy pontos időt mikor jelenik meg itt ott amott a ketyere. Eredetileg erről a hónapról illetve szeptemberről volt szó, most körülnéztem és megint csak ennyi infot találtam, miközben 1-2 hónap és nékem már használni kéne. Lassan elcsábulok egy olcsó használt 12''-es subnotira, pedig megtetszett az eee.
-
Peat;)
veterán
válasz
Grigorisz #143 üzenetére
Én munka, net és filmre venném. Ahhoz 10-es kell. Az arcomba kell nyomni ha wordözni vagy excelezni szeretnék a 7-esen véleményem szerint. De még azt se tudjuk milyen fajta a kijelző, tft-e egyáltalán, milyen felbontás stb. 180k az msi féle 12-es notebook, az nekem most túl sok, tényleg jó lenne ha beindulna vmi, de nekem úgy tűnik hogy ez az egész csak egy jó ötlet volt ami mögé asus nem biztosította a feltételeket, talán nem számítottak ekkora érdeklődésre.
-
Peat;)
veterán
Én spec 80k-t azonnal fizetnék a 10'-es kijelzős, legalapabb ''ide szállítanak modellválasztékból'', de az hogy ez a fajta csak jövőre jön számomra érthetetlen. Asus nem tud gyártani/gyártatni 10-es kijelzőt? Igény is a 10-esre lenne nem a kis szutyok 7-esre, elég elolvasni a fórumot.
-
Peat;)
veterán
[link]
hmmm, érdekes az ár, csak egy jobb kjielző kéne bele -
Peat;)
veterán
Dell és Toshiba notebookot is kapni már bruttó 99k körül, nagy kijelzővel. Ennek fényében elég esélytelennek tűnik a dolog, mert ha 200$ akkor az itt 200 euró+20%=60 000 huf és használhatóságban szörnyű lehet a kis kijelző miatt. Persze ha a 10'-es kijelzőjű kerülne ennyibe és akksidőn javítanak akkor már elgondolkodtató...de egyáltalán nem nevezném olcsónak. De az adatok is nagyon ekvesek, milyen felbontású kijelző, az oprendszer teljes értékű-e vagy kicsit butított, milyen vga, később bővíthető-e...illetve ha asus akkor mér nincs benne gps. (szerintem mert akksi nem elég hozzá, pedig azzal megérne már 60-70kt ) Ja meg egy mini winchester lehet olcsóbb megoldás lenne bele...ha már az ár számít.
A via-nak vannak mini cuccai, azok drágák? Vagy miért nem használják ilyen gépekhez? Ahogy intelt ismerem, nem hinném hogy olyan alacsony áron adnák a cput.ó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest