- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
iPhone Commercial (video) - [link]
Nagyon brutál látni működni a lehetőségeit, és szvsz ez csak a jéghegy csúcs. -
o0tomy0o
tag
Nem azért de pölö pesten kib@* sok új bömbit látni az utakon, ha annyi ember meg tud venni egy ilyen kocsit akkor biztosan lesz erre is kereslet. Azért mert ph-n csak nagyrész olyanok lógnak akik 30-40 rugós telót vesznek attól még biztosan jó üzlet lesz annak a kft-nek aki először kezdi behozatni mo-ra kártyafüggetlenül...
-
Emosz
tag
Nekem is nagyon tetszik maga az ötlet,a telefon már nem annyira....Túl nagy....Valamelyik másik gyártó is licenszelhetné már ezt a multitouch technológiát és alkothatna valami kissebb és kevésbé ''zárt'' oprendszerü telefont
-
-
(Kolombusz)
veterán
Ugyanolyan divat lesz mint az iPod. Legalábbis Amerikában biztos.
Jópofának tűnik, de ezekkel az érintős kijelzőkkel az a gond, hogy gyorsan tiszta maszat lesz az összes.
Amúgy nekem nem kéne. Inkább egy jó kis Symbianos, vagy Win Mobile-os teló.
Előbbihez nemsokára hozzájutok. -
cherockee
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Áruld már el nekem, hogy hol láttál te a videoban multitouch-t?
-
bypet
tag
Kerek egész az egész, viszont ha tényleg nem lehet külső fejlesztésű progikat rátenni, akkor nem sokat ér. WM5 ös PDAknak legnagyobb előnyük ebben áll. Milliónyi programot lehet rá találni / feltenni / fejleszteni..
Multitouch jól néz ki, a többi gyártó is át fog állni rá.
Az 500 dolláros ár elfogadható érte. -
joey04
titán
Nekem ez a telefon nem tetszik... jó meg okos meg szép meg minden de nem kéne hosszabb távon!1-2 hétig persze el tudnám viselni de tovább nem.
-
ngabor2
nagyúr
szuper kis cucc, csak ha az eddig itt leírtak igazak, akkor nem igazán fog kishazánkban túlzottan elterjedni.
-
Peat;)
veterán
Kíváncsian várom hány pótakksi lesz a dobozban mint alaptartozék
Jól néz ki, divatos gépecske, legalább képvisel egy irányt, máris sokan koppintották már. -
[Anduriel]
aktív tag
Főleg úgy, hogy elvileg nem is lehet benne majd cserélni a SIM kártyát, legalábbis e szerint a cikk szerint[link].
Bár van itt egy jó hír is:
''Korábban azt hangoztatta Steve Jobs, az Apple atyaúristene, hogy külső fejlesztésű programok nem lesznek a mobilon, a New York Times szerint azonban a cégvezér megváltoztatta az álláspontját, és mégis engedi majd, hogy más cégek is készítsenek iPhone-szoftvereket. Sőt, a Mac számítógépekre készült kisebb szoftvereket könnyen át lehet majd úgy írni, hogy azok fussanak a mobilon.'' -
m@xsys
senior tag
Tudtok árat már? kb.is jó
Lehet érdemes lenne behozatni belölle, nem baj ha inglish. -
HXY
addikt
valahol olvastam, hogy nem lehet majd rá programokat telepíteni... ez igaz?
-
Shadows
senior tag
ez oltári király lenne brutto 20k-ért
-
-
kisninja
őstag
Hát nem semmi teló telis tele extrákkal. Elfogadnék ely ilyet de menyi lesz az árra ?
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
lehet vmit tudni az európai launchról?
-
A videó alapján nagyon jónak tűnik ez a multitouch.
-
Quentin Ruby
senior tag
asszem kell nekem egy ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest