- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noncsi
tag
Ez a te tapasztalatod, nekem másak a tapasztalataim. Én sokat sms-ezek és 3200 Ft-ért sehol sem küldessz hálózaton belül korlátlan, hálózaton kívül pedig 500 db smst-t havonta.... Szoktam használni a night-life-ot is, amivel 9 után 9 Ft az sms és mms, havi 490 Ft-ért, jelen esetben most három hónapig havidíj mentesen. Engem a számlás dolgok és a családi csomag nem érint, ahogy a készülékvásárlás sem, mivel általában független készülékeket vásárolok. A vodánál persze hogy olcsóbb a teló, mivel rárakják a menüjüket, logójukat, ami jelentősen csökkent a telefon árán, pláne ha el akarod adni. Ugyanez fonatkozik a T-re, azzal a különbséggel hogy drágák a telefonjaik és ugyanúgy rajta vannak a T-s menük. Valamit valamiért.
De hát mindenki azt a szolgáltatót választja, ahol megtalálta a számítását!Én itt találtam meg, te meg máshol...
-
Noncsi
tag
T-mobillal kezdtem annó, de hamar cseréltem mert hiába volt egy-két szolgáltatás ingyen ha olyan magas percdíjak voltak hogy csak lestem. Tehát behajtják rajtad máshol.
Aztán jött a vodafone a szép live menüs telefonjaival, állandóan térerőproblémákkal küszködtem (persze ez régen volt, nem tudom azóta mi a helyzet), de ez sem nyerte el a tetszésemet.
Aztán jött a pannon, megtaláltam a nekem legkedvezőbb percdíjakat, szolgáltatásokat. Igaz a múlt hónapban volt egy kis gondom velük, de rendbehozták a dolgokat. Én tuti nem váltok majd szolgláltatót egy kis egyenleginfó meg hívásértesítés miatt.... Szerintem nem a ''legszarabb'' szolgáltató. Sőt egyikre sem mondanám, hogy a legszarabb, hiszen mindhárom szolgáltatónak vannak nem kedvező tulajdonságai. Remélem a pannon nem vezeti be a saját menüt és nem követi ebben másik két kiváló szolgáltatót!!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest