- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
ezek szerint a pannon a sokat sms-ezok es a fuggetlen keszulek vasarlok szolgaltatoja
es ez jol is van igy (marmint, hogy minden szolgaltato masra helyezi a hangsulyt)
ezekre az akciokra nem is figyeltem. A jelenlegi csomagomban havi 10 ingyen sms van benne, de mivel ezt sem hasznalom ki altalaban, ezert nem szoktam felkapni a fejem az sms akciokra
A telefonokrol annyit, hogy anno mikor atmentem a vodahoz kartyafuggetlenul vettem meg a w800-amat, mert amikor megjelent a pannonal ket eves huseggel ha jol emlekszem 90k volt, en meg az EW-ben kartyafuggetlenul 100ert vettem. Szoval nem csa a vodahoz kepest, hanem ugy altalaban tul dragan adja a Pannon a telefonokat. -
shev7
veterán
Akkor elmondom en a velemenyemet a Pannonrol.
Nagyon sokaig pannonos voltam, aztan rajottem a kovetkezokre, dragak a keszulekek (ma fogok 90ft-ert moto v360at venni. (A pannon meg a legalso kategorias keszulekeket sem adja ingyen...), mindenert fizetni kell (lasd a jelenlegi szolgaltatast is...) nem becsulik meg a regi ugyfeleket (tok jo, hogy volt a partnerprogramjuk, de ha nem beszelsz 20 folott egy honapban, akkor belathato idon belul vagy nem vehetsz partnerprogramban keszuleket, vagy plusz let kell ra kicsengetned, amivel a keszulek ara a listaar fole no, telleg hulyenek neznek? ) a percdijak sem a pannonnal a legjobbak, es ami mashol is fizetos abban biztos lehetek, hogy a pannonal legalabb ketszer annyi. (0 ft-os ''csaladi'' opcio havidijara 360ft-ot fizetek a vodanal, ez a pannonnal jelenleg 890 ft, raadasul en harom szamra fizetem, ugy meg jelentosebb a kulonbseg)
A vodarol roviden:
a terero/lefedettseg azokon a teruleteken ahol en jarok jo, az ugyfelszolgalat viszont csapnivalo, nem eloszor kaptam toluk teves informaciot, a regi ugyfelek megtartasaban ok sem jarnak az elen, (nem szeretem az olyan akciokat, amik csak uj elofizetes megkotese mellett ervenyesek, nemsok ertelmuk van, mivel szinte mindenkinek van mar telefonja, a szamhordozas, meg nem tul nagy szazaleku) de legalabb olcsoak a keszulekek, es jo a bonusz csomagjuk. (a nagy vodafone topicban volt, hogy volt olyan pannon dolgozo aki a vodafonehoz ment bonusz csomagot kotni, mert a pannon meg a sjaat dolgozoinak sem ad kedvezmenyes csomagot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest