Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz Noncsi #18 üzenetére

nem forgattam ki a szavaidat, teljesen egyetertek azzal amit irtal, szerintem inkabb te ertettel engem felre...

• shev7

veterán

válasz Noncsi #16 üzenetére

ezek szerint a pannon a sokat sms-ezok es a fuggetlen keszulek vasarlok szolgaltatoja :) es ez jol is van igy (marmint, hogy minden szolgaltato masra helyezi a hangsulyt)

ezekre az akciokra nem is figyeltem. A jelenlegi csomagomban havi 10 ingyen sms van benne, de mivel ezt sem hasznalom ki altalaban, ezert nem szoktam felkapni a fejem az sms akciokra :)

A telefonokrol annyit, hogy anno mikor atmentem a vodahoz kartyafuggetlenul vettem meg a w800-amat, mert amikor megjelent a pannonal ket eves huseggel ha jol emlekszem 90k volt, en meg az EW-ben kartyafuggetlenul 100ert vettem. Szoval nem csa a vodahoz kepest, hanem ugy altalaban tul dragan adja a Pannon a telefonokat.

• shev7

veterán

válasz Noncsi #13 üzenetére

Akkor elmondom en a velemenyemet a Pannonrol.

Nagyon sokaig pannonos voltam, aztan rajottem a kovetkezokre, dragak a keszulekek (ma fogok 90ft-ert moto v360at venni. (A pannon meg a legalso kategorias keszulekeket sem adja ingyen...), mindenert fizetni kell (lasd a jelenlegi szolgaltatast is...) nem becsulik meg a regi ugyfeleket (tok jo, hogy volt a partnerprogramjuk, de ha nem beszelsz 20 folott egy honapban, akkor belathato idon belul vagy nem vehetsz partnerprogramban keszuleket, vagy plusz let kell ra kicsengetned, amivel a keszulek ara a listaar fole no, telleg hulyenek neznek? ) a percdijak sem a pannonnal a legjobbak, es ami mashol is fizetos abban biztos lehetek, hogy a pannonal legalabb ketszer annyi. (0 ft-os ''csaladi'' opcio havidijara 360ft-ot fizetek a vodanal, ez a pannonnal jelenleg 890 ft, raadasul en harom szamra fizetem, ugy meg jelentosebb a kulonbseg)

A vodarol roviden:
    a terero/lefedettseg azokon a teruleteken ahol en jarok jo, az ugyfelszolgalat viszont csapnivalo, nem eloszor kaptam toluk teves informaciot, a regi ugyfelek megtartasaban ok sem jarnak az elen, (nem szeretem az olyan akciokat, amik csak uj elofizetes megkotese mellett ervenyesek, nemsok ertelmuk van, mivel szinte mindenkinek van mar telefonja, a szamhordozas, meg nem tul nagy szazaleku) de legalabb olcsoak a keszulekek, es jo a bonusz csomagjuk. (a nagy vodafone topicban volt, hogy volt olyan pannon dolgozo aki a vodafonehoz ment bonusz csomagot kotni, mert a pannon meg a sjaat dolgozoinak sem ad kedvezmenyes csomagot)

Új hozzászólás Aktív témák