- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Nekem tuti a Catalyst 3.1 + Radeonator 2.0 Final. Nincs semilyen 60Hz visszaesés. Mohaa az openGl és ott sem ugrik vissza. De működött a RefreshFix is tökéletesen.
Sapphire Radeon 8500LE 64MB 4ns Etrontech 285/272,5 -
Ez általában olyankor fordul elő, amikor nincs meg a monintorord driverre és a windows a monitorhoz egy pnp monitor drivert pakol fel. Ilyenkor annyit lehet tenni, hogy pl. PowerStrip-pel beállítod a kívánt frissítési frekvenciát. A PoertStripnek van még egy jó tulajdonsága: lehet vele inf-állományt készíttetni a monitorodhoz.
-
-
-
Sanya
nagyúr
Ha xp-t vagy win2000-ret hasnáltok, akkor rakjátok fel a service pack-ot, mert asszem az orvosolja a problémát. (lásd satan-claus)
-
maniac
senior tag
Csao! Nekem egy Hightech System Excalibur Radeon 9000Pro 64MbDDR VIVO kartyam van. a Kovetkeo a problemam: win98se alatt gyorsabbak a progik de 60Hz mind a desktopon mind a jatekokban. a megjelenito eszkozoknel a moniort csak 60Hz-t kepes megjeleniteni szerinte, pedig 7200-assal meg anno 100 hz-en ment 1024*768-ban. Win2k alatt belehet allitania monitor tualjdonsagat hogy max felbontas meg kepfrissites es igy eltudom erni hogy menjen normalisan ,de a jatekok qrva lassuak w2k alatt. Valaki tudna megoldast mondani? Kosz! :((
-
zetecR
addikt
válasz
greenface #14 üzenetére
Aki 50-ért viszi haza a csili-vili, új kártyáját, ritkán használ olyan üzemmódot, ahol 60-70 Hz körül van a képismétlés.
Nekem pl. az asztalom 1280x1024@100Hz, játékok meg mind mennek minimum 1024x768-ban, lehet hogy ezért nem is találkoztam a problémával, igazából azt sem tudtam, hogy ilyen létezik :).
Az XP szépen felajánlja a 60, 70, 75, 85, 90, 100-eket. Akkor ez jó? -
soctavia
tag
Kicsit visszatérnék a frissítés gondokra. Több helyen írják/írjátok, hogy a probléma megoldásához kellhet a monitor drivere. Ha nekem régi monitorom (samsung 17glsi) és az XP felismeri rendesen, név meg minden, akkor az azt jelenti, hogy van hozzá driver, vagy ez még édes kevés és kell vadásznom valahonnan?
-
The Thing
tag
Na végre valami ütős dX9-es kártya és hirben szerepelnek adatok is nemcsak mint a Soltek-ről szoloban.Már várom az első teszteket az uj 9900-asról.
-
Agyzuzo
addikt
Minek ezen parázni? Cat 3.1 + ReForce. Egyszer kell elindítani, egyszer kell bekonfigolni és kész. Kb. 20 másodpercig tart. TV Out-ot meg egyáltalán nem bántja. Nekem ebből még sose volt problémám... Bolhából elefántot.
-
Ploszi
senior tag
nekem is müködki a 3.1, bár én használom a refresh fix-et, mert alapban csak 85Hz-ig engedte emelni, a monitor meg erölöés nélkül is bírja 100-on, meg aztán én is így szeretem jobban :DDD
-
greenface
aktív tag
Én 2.5 Catalystet használok és nincs 75 hz, csak 60, 85 meg 100. 2.3-al pedig volt. Nem értem, hogy mér ez a nagy sz*rozás a frissítésekkel? (Nvidiánál is előfordul ugye ilyen gond.) Ennyire nehéz megoldani, hogy ha beállítod, hogy 1024-ben 85hz-en menjen, akkor 1024-ben 85hz-en menjen?!
Elképzelem, amint vki 50.000 Ft-ért vesz egy csili-vili, szupergyors kártyát, mindenféle fícsörrel, hazaviszi, ’oszt folyik ki a szeme, akármit csinál, kezdődhet a refresh lock meg hasonlók levadászása a netről…
Egyszerűen felháborító, hogy ezt nem rudják megoldani. (Ati meg Nvidia se, úgy tűnik.) Most nehogy azzal jöjjön vki, hogy a Windows a hibás, mert ha így van, akkor hogy tudják ilyen-olyan progik megoldani a dolgot…?
Különben ez a 40%-os gyorsulás a 9700Pro-hoz képest elég durva volna. -
-
-
Joz76
tag
Én is Catalyst 3.1-et használok (Radeonator-t), és minden OK. Szóval a Locker szerintem teljesen jól müxik a radeonatorban.
Joz -
-
utax
aktív tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
egyáltalán honnan tudom, hogy 60 Hz vagy nem ???
-
ArchElf
addikt
Megint egy hoax?
Lassú és meleg az AMD, szar az ATI drivere...
AE -
ArchElf
addikt
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
detto :))
Nem tudom, hogy milyen videokártyával milyen monitoron próbálták...
(7500+Analóg VGA :D)
AE -
soctavia
tag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Én nem, az biztos. Nálam csíkos a kép (pl. 3dmark 2001: nature). Ha felteszem a refreshfix-et, akkor meg nincs tv-out. És ezt ki érti?
-
simonzé
addikt
Te jó Isten!!!
Annyi RAM lesz a videokártyán, mint amennyi most a PC-mben van??? Azta! Ez már nem piskóta. -
Satan-Claus
senior tag
Hümmm. Nálam működik...Pedig nem használok refresh fixer-t. Ki érti ezt?
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest