- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Goodman
tag
errol van szo... kiserleteznek.. aki akarja, felteszi az ipv6 protokollt, ami szinten TESTING a vindozokban, es semmi garancia nincs ra... az hogy nincs tuzfal, egy felfujt hulyeseg, es a userek 0.5 szazalekat sem erinti, az a 0.5% meg fel birja fogni hogy azert nincs tuzfal mert testing. Tenyleg kene valami helyesbites....
-
Goodman
tag
egy utolso megjegyzes, ez a PDF is a jovorol szol:
Transition to IPv6 will take place - 3G will be the driver.
Ez a forum meg arrol, hogy az MS OS-ek _most_ nem tudnak packet filteringet IPv6-on. Az atlag user meg fel se teszi a protokollt. ugyhogy ez mar csak flame, es teljesen folosleges -
Goodman
tag
gyors voltal :t
Na nem baj, majd elolvasom. De meg mindig nem ertem, mi koze egy Internet Protokollnak egy mobilkommunikacios szabvanyhoz... nezem a doksit mar, nokia... hat meglatjuk, most szerintem nem igy hasznaljak meg japanban. -
Goodman
tag
válasz
csabika25 #59 üzenetére
1. a linkedre: Sorry, there is no ETSI web page matching your request. :DD :DD
2. mar most 7 es fel millio 3G elofizeto van, legalabbis japanban (forras: egy masik IT portal) es nem hinnem hogy ipv6on mukodne a rendszer...
ha talalsz errol _elerheto_ :D dokumentaciot erdekelne... lehet rfc-kkel dobalodzni de amig barmelyik ISP nem nyujt nativ IPv6 kapcsolatot addig az ipv6 nem lesz production, hiaba IETF altal elfogadott szabvany 1993 ota... production meg jo par evig nem lesz. Szoval lehet hogy van szabvany meg minden, marha szep es jo, de amig nincs production felhasznaloi reteg, addig ez egy tokjo jatek marad... btw, nem vegeztem egyetemet, nem is vagyok annyi idos mint amennyi te vagy a nicked szerint, megis 2000 augusztus ota eltunnelezgetek ipv6on.. 3Gbe meg nem melyedtem bele de ugy latom h Japanban mar eleg erosen mukodo halozatok vannak. Tegyuk hozza hogy azert valami tortenik, tavaly augusztusban a Yokohamai IETF meetingen elkezdtek a 6bone beolvasztasat a RIR-ekbe, es a 2001::/16 tartomany vissza is kerult ezutan nemsokkal a RIR-ek ala...
Majd meglatjuk meddig mennek meg ezek a tunnel dolgok, en orulnek ha mar lenne valami nativ fejlemeny errefele... -
Goodman
tag
te csabika kapcsold mar ki a write only modot es olvasd vissza az elmult 3 hozzaszolasomat...
-
Goodman
tag
amennyire en tudom, alapbol nincs is aktivalva az ipv6 protokoll az MS oprendszereiben(az xp-ben legalabbis kulon paranccsal kellett installalni a protokollt)
egesz europaban 2-3 ISP van aki nativ (nem ipv4 tunneles) ipv6 halozati szolgaltatast nyujt :) -
Goodman
tag
AFAIK meg mindig nem letezik production IPv6 network, idezek a vindoz helpjebol is;
Important
The IPv6 software supplied in this release contains prerelease code and is not intended for commercial use. This software is made available for research, development, and testing only and must never be used in a production environment.
(Windows XP Prof)
Amig ilyen tunneles vilag van es irckiddiek hasznaljak vhostokhoz az IPv6ot addig nem hiszem hogy lenne oka az MS-nek beletenni ipv6 packet filtert az oprendszereibe. Hogy Linuxon es BSD-n van, az egy dolog, ettol fuggetlenul experimental, es tesztelesre van ott, nem pedig production hasznalatra. Vagy mindenki szeretne beta, testing kodot a vindozaban?
-g
the flamer
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest