Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Boba, engem 100%-ban érdekelne egy ilyen 180B vétele 36e bruttóért, de úgy látom Szegeden van a boltotok én pedig Budapesti vagyok. Nem szoktál te vagy egy kollégád erre járni? Kérlek, válaszolj e-mailben hogyan tudnánk a szállítást megoldani. Ugyan olcsón én is el tudnám hozatni, de gondoltam ha tudnánk valahol budapesten találkozni, az lenne a legjobb megoldás.
Egyébként én úgy tudom, hogy a színe a régi fekete. Ez sem matt, mivel fém borítja az oldalát és az elejét, de nem az a szürkés gun metal fekete, mint a 182-é.
A 182-es belsőt az is megerősíti, hogy az új használati utasítása az Antec házaknak közös a P180/180B/182-hez:
[link]
Ha pedig megnézed a robbantott rajzot a pdf végén, akkor látod, hogy az az új szerkezetű. Tehát úgy tűnik, hogy lassan mindegyik ház idővel 182-es belsejű lesz és ez váltás a P180B-nél jelentkezett legelőszőr, még február elején (Amerikában). Persze Európába ezek később jelentek meg. Ahhoz, hogy biztosra menjen bárki is, hogy 182-es belsejűt vesz, tudni kéne mikor készültek. Olvastam, hogy van is rajtuk gyártási dátum valahol. Nem biztos, hogy a házon, lehet, hogy a papírjain vagy a dobozán. Talán Boba ezt le tudná ellenőrízni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest