Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Nekem tetszik és vennék is ha Se-m lenne.

-
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem nem az aranyozotton van a hangsúly, hanem azon, hogy létezik ilyen! Házibulin ''aranyat'' érhet...
S ha tudnád, hogy a W800i-hez járó headset is aranyozott csatlakozóval készül... 
-
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezeknek az elkorcsosult zenedobozoknak tényleg nincs értelmük, mert nagyon gyatrán szólnak, sokkal inkább ennek a zenei összekötő kábelnek - Bővebben: link
Simán rákötöd a cégnél a hifire és szólhat a minőségi muzsika, útközben meg legyen elég a füles!!! A kaleidoszkóp és barátai az más kérdés, azoknak nagyon komoly a felvevőpiaca és érdemes rá költeni a cégeknek! Nagyon fontos marketingszerepet töltenek, s ha nem is itthon, ahol borzasztóan drágák, de hatalmas a sikerük például az elektromos medáloknak, egy ilyet pedig én is vettem, pedig semmi értelme, csak jól néz...
Bővebben: link -
Digital
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az biztos nem fogy kamionszámra,ha irodában dolgoznék megfontolnám egy ilyesmi szerkezet vásárlását
(persze ha nem drága) -
Ezeknek a hangrendszereknek, meg különböző zeneállványoknak (de idetartozik még a Nokia-féle kaleidoszkóp is pl.) nem nagyon tudom elképzelni, h. komoly felvevőpiaca lenne...
Vagy tévednék??? -
Jégkokó
veterán
Mi lesz a következő lépés?5.1 es házimozi rendszer lesz és mindenhonnan lehet majd hallani a hangokat?

-
^Bundi^
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
ez így van..itthon úgyis gépről hallgatom..utazás közben füllhallgató..ha vhova elutazom ahol bulizni akarok pl nyaralás akkor lenne talán értelme..de akkor meg ilyen fisfos hangszoro?..ehh
-
I. Richard
senior tag
érdekes... talán munkahelyen jól jöhet, amúgy sztem az ilyen kütyüknek semmi értelme
vagy ha valaki talált neki valami értelmes felhasználási helyet, akkor szóljon
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
utazás során?...ha 1 ilyennel felszállsz a BKV ra...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

S ha tudnád, hogy a W800i-hez járó headset is aranyozott csatlakozóval készül... 
(persze ha nem drága)
vagy ha valaki talált neki valami értelmes felhasználási helyet, akkor szóljon