- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
peace&love
aktív tag
Jó hozzáállás ez is, de én most arra hajtok, hogy most egy 8INXP + egy 2GHz körüli P4 + duálRAM, és akkor vagy egy éven belül/mulva legfeljebb csak egy HT-s P4-et kell vennem (esetleg plusz ramot) és mindvégig csúcsgépen van/lesz, a szűk keresztmetszet max. én lehetek!:))
A cég meg kifizeti.;]
0ff
Otthonra jó az PIII 1GHz is, bár kezdenek az AMD-sek meggyőzni...
0n -
peace&love
aktív tag
A GA-8INXP simán veri, ezt, mivel az támogatja a HT-t.
Amúgy én olyat akarok venni, már mióta és ha nem írjátok ide, még most se találtam volna. Tényleg nincs valami nagyker esetleg ahol lehet kapni, és tudtok róla, mert akkor hozzá tudnék jutni!
Kicsit bonyolult, hogy miért nagyker kell, most nem magyarázom, nem viszonteladó vagyok az a lényeg!
:)köszi:)
Aktív témák
- Ford topik
- Battlefield 6
- Honda topik
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest