- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
BEE
addikt
Csak nyugalom, lesz még ez is kifutó tipus olcsóért!
Addig meg olvasgatjuk róla a teszteket, és mire megvehetnénk
már csorgathatjuk a nyálunkat az FX-III-ért.
Meg irigyelhetjük a lédús egyéneket akik azt is zsebből kipengetik! :DD -
Sikló
tag
Akinek kell, vegyen! Meg akinek tellik! :DD
-
Cefa
senior tag
egy külföldi oldalon 705 euróért láttam egyet ami tesók közt is 178 ezer annó a voodoo 6000 került ennyibe. Lehet hogy annak a sorsára fog jutni :))
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Talán. De gondold végig... szerintem igaza lehet Fülesnek.
Erről jut eszembe, olvastam valakinek egy nagyon jót az aláírásában:
''A halhatatlanság nagyon jó dolognak tűnik... amíg rá nem jössz hogy egyedül kell eltöltened.''
(Amúgy az illetőnél angolul van, csak lefordítottam.) -
telcom
tag
Kiváncsi leszek itthon mennyiért fogják kirakni a polcra.
-
con-blade
csendes tag
szar ez az efiksz mert az ATI már rég itt van a 9700-el és még ma is néhol ráver arra a csúnya efikszre:DD
-
Ahhoj
aktív tag
hát azért kíváncsi vagyok, hogy kinek éri meg ennyiért megvenni? még ha 1 napi keresetemből tudnék ilyet venni, akkor is várnék 2 hónapot, és már fele annyiba kerül. azért normális ember akármilyen gazdag, teljesen feleslegesen nem költ ennyi pénzt ilyen dologra, nem?
a tesztelős oldalaknak nyílván kell, hogy ott legyen meg először a teszt, és őket olvassák, ne a konkurenciát, de hát nekik meg biztosítják ingyé' a boltok.
másik ok, amiért nem biztos, hogy megéri egyből az elején megvenni az az, hogy esetleg nincs is rendesen működő driver-e, és akkor sokat érsz vele. mire lesz olyan driver, hogy tudd is használni a kártyát, addigra meg sokkal olcsóbb lesz a kártya. na mondjuk ha vki fel akar ajánlani nekem egy iylen kártyát, akkor elfogadom :D -
iguana
őstag
mind1. a legjobb annak, aki még melegen meg tudja venni, minden gondolkodás nélkül :DD
-
Clyde22_
tag
válasz
Satan-Claus #3 üzenetére
Ok, te nyertél :)))
-
iguana
őstag
eh, de jó annak, aki ilyentet tud venni, és nem félhónapnyi melójából tudja összehozni :(
tényleg! meddig fog emelkedni az új karik ára? lehet, hogy a következő már átlépi a 200k-s határt?! :o
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest