- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Petya
tag
''általába asus jó szokot lenni'' én már elvből sem veszek ASUS cuccokat évek óta. Az utolsó ASUS kártyám egy GF2 GTS volt és a driverek fel sem ismerték hogy ASUS a tuningolhatóságáról meg csak negatív dolgokat mondhatok. Egy ismerősömnek vágták át az agyát kegyetlenül egy sz@r ASUS GF4MX-el. Majdnem annyiba kerül mint egy Abit GF4Ti a teljesítménye lósz@r a relés monitort amivel kipróbáltuk meg szerintem pár hét alatt szétvágta volna. Mivel mire a windows bootoláshoz érkeztünk már legalább 10-12x átváltotta a frekit/felbontást és csak csattogott a relé mint a .... :)) Lehet bennem van a baj de az ASUS-ről nekem mára egy olyan cég képe lebeg a szemem előtt aki valaha régen nagyon jó minőséget gyártott, de mostanság az ár/minőség olyan szinten van hogy csak balekok veszik. :)
Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest