- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgyuf
tag
válasz
Senior tag #39 üzenetére
Számomra te kivételes tehetség vagy.
A zsebkendő azért nem jó ötlet, mert egy óvatlan pillanatban simán belefujnám az orromat. És utána ember legyen a talpán, aki visszanyeri nekem az információkat!
Ráadásul hiába terítem ki a műszerfalra, nem képes semmilyen térképet megmutatni.Egyébként a GPS-ben nekem az a legfontosabb, hogy mutassa meg hol is vagyok jelenleg.
-
pgyuf
tag
válasz
Senior tag #37 üzenetére
A subnotebook vásárlók kb 1%-a teheti meg, hogy 900g-os példányt vegyen irgalmatlan árban. De a lényeg az, hogy még ha 500g-os is lenne, akkor sem fér el a zsebemben. A kulcs szó a zseb.
A GPS (PDA) tényleg lehet veszélyes is, ha nem működik. Meg akkor ha nagyon rászokunk. Sajnálatosan enélkül BP-n vidékiként végem is van. Katasztrofális a tájékozódási képességem, ezért ez nagy segítség, viszont soha az életben nem leszek képes téjékozódni Budapesten. De a fő célom megvan, azon néhai alkalmakkal, amikor a főváros aszfaltjait vagyok kénytelen koptatni minnél hamarabb elérjem a célomat és vissza. Ezt pedig a túlélési, ősi ösztönöm diktálja.
-
pgyuf
tag
válasz
Senior tag #17 üzenetére
''Autóban csak a nagy kijelzős, jellemzően fixre hegesztett GPS használható jól''
Én egyáltalán nem így gondolom. Pont az az igazi értelme a pda-nak, ha mikor beülsz az autóba fogod a zsebedből és beteszed a gépet a tartóba, majd az út végén kiveszed és be a zsebbe újra. Igazán nagy pazarlásnak tartom a beépített gps-eket.
A ''bolhaszarnyi'' kijelző nekem pontosan elegendő ahhoz, hogy lássak minden információt. Lehet, hogy még jó a szemem?
''Ha edzed az agyadat, akkor mindent fejben tudsz tartani, egyébként csak eltunyulsz''
Én a pda segítségével is eleget edzem az agyam. A számítógép (pda) sokszor arra való, hogy ne kelljen feleslegs adatokat fejbentartanunk, ráadásul könnyebb adatokat email-ben elküldeni, mint galambpóstával.. Ennyi erővel járj gyalog, ne autózz (metrózz) avval meg edzed a testedet.
Azt szerintem senki nem cáfolja, hogy a subnoti sokkal többet tud(hat), mint a pda. De mondjuk nyáron, meg egyébként sem mindegy nekem, hogy egy 2 kilós subnotit, vagy egy 15dkg-os pda-t teszek a zsebembe.
Nokia 6233? Töredéke a kijezője egy PDA-nak. -
válasz
Senior tag #25 üzenetére
Nem vezetés közben használja az ember. Azzal megy dolgozni. De biztos vagyok benne, hogy beindítod a metron 4 percre a laptopot, és dolgozol vele a szardínásdoboz szerű metron.
-
válasz
Senior tag #17 üzenetére
Igen, ugyanannyi idő alatt indul el, ugyannyit bír az aksi, ugyanakkora, és főleg ugyanannyiba kerül...
Egyébként érdekes, hogy miközben százezres nagyságrendű telefonnal, notival, pdaval rendelkezel, mégis metrón utazol. Valaki hazudik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest