- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Én nem azt mondtam, hogy minden kisker a szürkéktől/feketeéktől vásárol. Azt mondtam, hogy az államnak egyértelműen könnyebb egy vagy tíz konzorciumot ellenőrizni, mint 300 kisválalkozást, akik jellemzően 2-3 millió Ft-os forgalmat bonyolítottak. Ezekután egyértelmű, hogy melyik irányba fog elmozdulni...
A Mistral ellen vásárlói panaszok vannak/voltak, ami nem összekeverendő a cég beszerzési szokásaival. Vagy esetleg tudsz arról hogy valaki azért tett panaszt mert a Mistral szürkéktől származó terméket forgalmaz?
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
talán járható út lenne egy X éves, adóból évente 60.000-et ''visszatérítő'' lízingszerűség. Ha mondjuk adnának három évre 180.000-et akkor abból be lehetne szerezni egy rendes becsületes számítógépet, három évig lehetne rá igényelni a -60.000-et. Persze ehhez komoly állami tőke kellene, de ha egy vállalattal és bankkal meg lehetne egyezni nagyon gyártóközeli árakban és alacsony kamatos kölcsönben, akkor járható út lenne. Lenne egy-két default 180.000-es kondig erősen megpályáztatva (bunda nélkül ha lehet) amiből lehetne választani.
Megnézném, hogy az Apple hogyan verdesné a fenekét a földhöz, amikor állambácsi beállít hozzá hogy kellene három év alatt százezer Mac mini és adtok-e belőle 10% kedvezményt. Egy Mac Mini kiskerben 140.000 Ft, gyártótól szerintem 10% kedvezménnyel LCD-vel is befér ennyibe szóval 100 000 darabnál az 14.000.000.000 Ft vagyis 14 milliárd, szerintem még tartható is állami szinten, bár jópár 7-es BMW kijönne belőle... -
Male
nagyúr
OK, de ez nem politikai topic... attól hogy nem fogják megvalósítani bizonyos okok miatt (ami nem ennek a topicnak a témája), attól még lehet jó ötlet.
Ja, független szakértő nem létezik. Nem csak a korrupció miatt, hanem ottvannak pl az érzelmei amik befolyásolják (szimpatikus az adott termék, vagy éppen tegnap ment tönkre nekem, és most rohadt dühös vagyok rá meg az egész cégre, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged