- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
''talán járható út lenne egy X éves, adóból évente 60.000-et ''visszatérítő'' lízingszerűség. Ha mondjuk adnának három évre 180.000-et akkor abból be lehetne szerezni egy rendes becsületes számítógépet, három évig lehetne rá igényelni a -60.000-et.''
Ugyanis indulasnal pont ez volt, csak ugye ott van, hogy mi van, ha kozben nem lesz munka es nem lesz ado? -
Male
nagyúr
Ez a 3 éves dolog van (legalábbis az elején volt) a Sulinetben, azthiszem kedvezményes kamatozású is volt a hitel, amit kaptál. Azt tudom, hogy volt olyan köztük, hogy egy fillért se kell fizetned, hanem amikor megkapod az adóvisszatérítést, akkor be is kell fizetned a banknak. Ez pl jó volt, már ha a kamatok jók voltak (%-ra nem emlékszem már). Csak hát Magyarországon főleg azok, akiknek alacsony a jövedelmük, ők nemigen terveznek ilyen hosszú távra, mert milesz ha nem lesz munkája a következő évben? (persze drága mobilt azért vesznek jó hosszútávú hitelre...)
-
rocket
nagyúr
Teljesen mertekben igazad van.
Az az igazsag, hogy az egesz sulinet ellett cseszve mar az elejetol fogva, azok nem jartak csak jol vele akiknek keszult.
Fuggetlen szakertok nem nagyon leteznek, mivel ebben a kerdesben elsodleges szempont az emberi tenyezo, igy a fuggetlenseg is kerdeses (kenopenz es a tobbi).
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Természetesen igazad van, nem is Rád gondoltam a hozzászólásomban!
Az, hogy az ember normális kritikát fogalmaz meg, egy dologgal kapcsolatban, természetes. Én inkább a sehová nem vezető, teljesen értelmetlen, minden sz@r ahogy van, típusú fikázásokról beszélek. A sulinet sem tökéletes (és akkor itt nagyon jóindulatúan fogalmaztam), de még mindig jobb, mintha semmi nem lenne helyette.
Az, hogy az építő jellegű kritikákat sem hallják meg, azért van-e mert nem is akarják, vagy csak nem figyelnek oda rá, nem tudom. De nem állítok fel összeesküvés elméleteket, hogy ki, kinek a zsebébe dugja a pénzt, meg hogy az egészet azért találták ki, hogy velünk jól kiszúrjanak.
Igen a konfigurációk listája, az katasztrofális. Ha az alapok elég erősek, akkor vagy a memória kevés, vagy a videokártya gagyi, vagy mindkettő!
Egyetértek, luxuscikkek nem kellenek ide, a program, nem erről szól.
Az árváltozások átfutási idejével kapcsolatban is igazad van, főleg ezen kellene javítani! -
fsc
tag
Csak egy gondolat az árazásról.
A sulinetes árlisták a maximált árak. Ennél nem lehet drágább.
A nagy láncok pedig elvárják, hogy ha valamit újságban meghirdetnek, akkor az akció ideje alatt az legyen a legolcsóbb.
Mi következik ebből? Van egy termék, aminek az importára 100. Az importőr árrése 10%, a disztribútoré 4% a kiskeresdelmi partneráé visszatérítésekkel együtt 15% Erre jön a 25% ÁFA. Ebből lesz egy 170 Ft-os fogyasztói ár cca.
A számokat meghasaltam, de nagyjából tükrözik a valóságot.
Mikor akciós a termék, akkor mindenki egy kicsit kevesebbel is beéri a nagyobb forgalom miatt és az ár mondjuk 149,- lesz a végén.
Igazából ez a piaci ár, de muszáj a 170-et kiírni a főoldalra, hogy egyrészt bármely Sulinet partner hozzáférhessen, másrészt védeni kell azt a parner is, aki pénzt öl a reklámba és nem 1 db-ot vesz.
Az egyszerű véleményem pedig az egész Sulunet expesszről az, hogy ha meghatározott termékeket, pl. PC, notebook, monitor egyszerűen 5%-os ÁFÁ-val adnák, akkor mindenki jól járna, a piac fehéredne és nem lenne adminisztráció, tenderbogarászás, nem kéne a sleppet eltartani. Ráadásul a kedvezmény mindenkire egyformán vonatkozna, senki sem érezné magát megkülönböztetve, mert túl jól, vagy túl rosszul keres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest