- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Viszont nem tudom, hogy egy 6020 hogy eshet ugy szét mint ha legóbol lenne.Mert a képen teljesen ugy nézett ki
-
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként azt nme értem, hogy a pannon szerint egy nokia 6030, vagy 6020 miért lenne annyira elavult telefon?Mert ezt egyik poszterükön az volt rajta
-
harsd
csendes tag
''az akció sikere jelzi, az ügyfelek számára is fontos, hogy a használt mobil ne károsítsa a környezetet''
vagy inkább azt jelzi, hogy szeretnek 5ezret kapni a teljesen működésképtelen szar telefonokért... -
kamikaze boci
őstag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Az akcióban van Moto w220-as, és egy másik topikban említetted, hogy megnézed majd. Sikerült? Átcsomagolt v220? Mit jelenthet a nagybetű-kijelzés funkció?
Amilyen telefont én becserélni készülök, az max. fenekező ólomnak jó, nem megy tovább fejlődő országba. -
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
és az a cég hova borítja le az átvett telefonokat?
tisztára mint a szelektít hulladék gyűjtés itthon.... -
''... az akció sikere jelzi, az ügyfelek számára is fontos, hogy a használt mobil ne károsítsa a környezetet.'' - Szép álom... Bár, néha valóban jönnek be így vásárlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest