- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
mondjuk akkor én már inkább az emberjogi oldalát nézném, azt valahogy jobban feszegeti a google earth. pl. senkinek semmi köze hozzá, hogy a kertemben, magánterületen mit csinálok vagy mik vannak. és ugye volt már ilyen napozós képes ügy is. ez azért elég durva. és ez ellen védekezni sem lehet. mert eddig ha nem akartam hogy kívülről belássanak, építettem kerítést. de be nem fedhetem a telkemet azért mégsem...
-
Muton
addikt
egy légi támaszpont nem feltétlenül a legfontosabb (ott vannak a repülögép hordozók, azokkal is elérhetnek minden célpontot). szeerintem műveleti központok, kommunikációs és adatfeldolgozó központok, laborok és fix telelpítésű eszközök (radar, rakéta) a legfontosabbak, amik meg mehetnek a föld alá. akár 51 emelet mélységban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest