- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
rimbo
tag
Ezt én is utálom, amikor van a nagy rózsaszín felhő és mindig utána kell járni, hogy ez mit is takar. Persze megérthető, hogy valami olyat akarnak eladni (minden szolgáltató) ami valami figyelemfelkeltő és nem emelik ki, hogy ez csak pár hónapig a promóciós időszakban érvényes vagy éppen csak este 10 után. Jogilag talán törekszenek rá, hogy ott legyen kisbetűvel, különben jön a GVH-s bírság.
Értelmesen kell szűrni a reklámokat, utána kell olvasni, telefonálgatni. Ha meg úgy érzed, hogy ez csak átverés, akkor válaszd a másikat.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Furcsa dolog ez. Anno egy közvetítő cégen keresztül mentem volna melózni, ami egy-két évvel előtte volt az év munkahelye, egészen komolynak is tűnt belülről, bár nem vettek fel én meg később másfele mentem melózni. Néhány évre rá tanítottam be a friss húsokat és egyikükről kiderült, hogy attól a cégtől jött át. Kicsit meglepődve fogadtam, de elmondása alapján minden volt, csak nem az év munkahelye...
És ha már Pannon és ha már reklám... amikor szerződést kötök mobilra akkor mindig titkosítást kérek, elég nekem a marketingesek rohama a vezetékes telefonon meg a spamek, nem hiányzik még a mobilon is. Persze, hogy ez a Pannon-t nem érdekelte. Egy hónapig voltam ügyfelük. -
andreasue
csendes tag
Ja, az lemaradt, hogy az 50%-os kedvezmény csak fél évig érvényes. Magyarul a második félévtől dupláját fizeted.
-
andreasue
csendes tag
Különösen a marketingeseik fejlettek. SMS-Bandi a vöröscsillagos jelvénnyel a plakáton, vagy az új internet hirdetésük. Internet egyéves szerződéssel, nagybetűkkel az ár, kisbetűvel, hogy az ár 50%-os engedménynek minősül és 3 Gigáig érvényes.Utána pedig minden gigáért brutális árat kell fizetni, de hogy az eCCerű ember ne vegye észre kilobájt/forint ár van odaírva. Ezt mifelénk úgyhívják, hogy ÁTB..VERÉS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest