Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Furcsa dolog ez. Anno egy közvetítő cégen keresztül mentem volna melózni, ami egy-két évvel előtte volt az év munkahelye, egészen komolynak is tűnt belülről, bár nem vettek fel én meg később másfele mentem melózni. Néhány évre rá tanítottam be a friss húsokat és egyikükről kiderült, hogy attól a cégtől jött át. Kicsit meglepődve fogadtam, de elmondása alapján minden volt, csak nem az év munkahelye...
És ha már Pannon és ha már reklám... amikor szerződést kötök mobilra akkor mindig titkosítást kérek, elég nekem a marketingesek rohama a vezetékes telefonon meg a spamek, nem hiányzik még a mobilon is. Persze, hogy ez a Pannon-t nem érdekelte. Egy hónapig voltam ügyfelük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged