- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
jó tény és való energy-nek nagyobb a pofája mint a skill-je, de azért nem rossz gamer.. Hát ez van, azért van sok jó gamer nálunk, csak nincs lehetőség komolyan venni a cybersportot.. pl. Korea - Starcraft. hivatásos SC gamerek/ SC gamer sulik, SC-s márkájú kaják, TVműsorok.. beteg kínaiak :DDD
-
Asusfan
őstag
Ebben a kis vitában:
Nekem M19LeXer játéka jött be a legjoban, ő a kis kedvencem:)Fatal1ty hát jólvan vmennyire szeretem.Akikekt bírtam :Unkind, czm,Zero04,Socrates,AIM,Sector,Makaveli annyira azért nem..Prozac is nagy kedvenc.Összes 2exest nagyon bírom:)DjHell pl:) Mikes,Shad2y dettó.Szvsz mindenki kikaphat sok függ az első fragtól meg hogy hol spawnol tápolás stb.
Akit nem bírok:cooler őt nem szeressük,:)
Hát ha mindenki leírta az ide nem illő topikba én is leírom:)
Magyarok közül meg Pindurpandur hatalom:)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Tévedsz. :t
CRSenergivel beszéltem is eq4-en, ő asszonta, hogy mindig komolyan nyomja. Amúgyis, látszik, ha vki csak funol. Azon a meccsen nem funolt.
szerk: amúgy nem izgat annyira a téma, csak csodálkozom, hogy idáig süllyedt Mo.-on a Q3 scene, hogy egy CRS Energy már jó playernek számít. :DDD -
D.Orion
veterán
Erre csak annyit tok mondani, hogy nem war körülmények között, minden pro illetve pro gamer küzeli csak FUNol!!! A klánonban Crazy meg a többiek azt mondták, hogy nem vagyok jó taktikai írányító, meg szart se érek, én meg ''kicsit'' bepöccentem és kihívtam őket 2v4re!! Én voltam öcsémmel(vagy 3 éve együtt nyomjuk, már szólni se kell mindig tudjuk, mit akar a másik) ők meg úgy 4en a lázadók, a tét adott volt, ha vesztek mehetek a fenébe ha nyerek, az én taktikomat, pályelnevezéseimet tanulják meg. CSvel nyomjuk. de_aztec 1kör 30ig. Én és öcsém terroral!!! A vége 17-13 nekünk, nah erről ennyit, jah és a nyereség ellenére kiléptem a klánból, öcsém is követett(nem beszéltem rá, tőlem maradhatot volna is), és, hogy milett a többivel(a lázadokkal), semmi, a régi klán feloszlott(tán azért, mert nem volt ki összetartsa a csapatot, folyton azon veszekedtek, hogy melyikük a jobb, de 1v1 szinte soha nem köztük)! Nah ennyit, erről, még most is keresem a megfelelő új klán-t!
-
Achill3uS
nagyúr
jó ez igaz nem is mondtam hogy fata nem jó, Unkind is csak egy wcg-t nyert azt kész passz.. amugy is csak 2 freggel szal nem egy nagy szám.. :)
Akiles-t ismeritek?? wcg 2. volt de olyan rail technikát senkinél nem láttam.. azért vesztett, csak rail-elni tudott :D
nemhinném hogy a kedeti korszakból való dem volt, mind1 sztem itthon most Pilot, storm, Crs.Energy, Death a legjobbak..
Xeon soha nem volt ut-s (azóta persze lehet átment), asszem már nem gamel, q3mazott elég keményen, 2. lett egyszer eq-n, de úgy hogy csak beült funolni, szal nem tolta rosszul :)
Dash viszont nem lehet túl ősgamer, nem hallottam róla, eq-t se nyert soha.. -
Gorneck
legenda
Kéne nyitni egy fatality utállak vagy bírlak topicot! Mert ez egy újabb olyan topic, ahol ez a mániákus a téma és nem a hír!:)
-
granpa_matis
aktív tag
En nem biromot ezt a Fatality sracot, uj jatekokban mindig O az anvanced csavo, aztan eltelik egy kis ido es jol leepitik.:DDD
(es az Abit-ot sem szeretem)
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Erre a híre csak annyit mondhatnák, hogy ésss kit érdekel?? :)) De mivel megszállott FSP baát vagyok ezért éredekesnek tarom a hírt. Ha jól tudom Fatal1ty-t most verték meg először, nem is olyan régen, persze egy koreai vagy japán vagy kinai bánom is én. Akkor is ő a legjobb... Jah a cikkhez csak annyit, hogy utca még nincs elnevezve róla.... :DD
-
duracell89
senior tag
amúgy talaltam egy ''ősrégi'' fatal1ty vs. zero4 demot...fata nyert 14-(-1)-re :)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
duracell89 #81 üzenetére
Itt nincs egy demó sem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
duracell89 #82 üzenetére
Itt vannak a linkek, keresgélj. Nekem 4,5 GB-nyi Q3 demóm van a vinyón úgy, hogy kb. 2 éve nem töltöttem le egyet sem, mert abbahagytam. Egy időben nagyon sokat néztem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Achill3uS #70 üzenetére
Unkind, Cooler és Daler még pólyásbaba volt, amikor Fatality (és Polosatiy) már mindent nyert, Fata úgy játszott, mint egy robot. :D
Nekem vannak az ősidőkből demóim tőlük, azok komolyan mondom, a csúcs. Fata Q3-as pályája akkor hanyatlott le, amikor Polo az egyik EuroCPL-en T2-n szétalázta... :D Onnantól mintha megszakadt volna szegényke. Persze a hanyatlást úgy kell érteni, hogy már nem ő volt a legjobb, hanem ZeRo4. :P -
Achill3uS
nagyúr
egyébként vitatkoznék azzal hogy Fatal1ty a legjobb, hogy a főtémánknál maradjunk! Mindössze ő játszik már elég régen, és él meg a legjobban az fps-ekből.. bár télleg minden fps-ben olyan szinten nyomni mint ő nem 1szerű.. De visszatérve a q3-ra Zero4, Unkind, Cooler, Daler, Soccrates sem elhanyagolható, igaz közülük már egyik sem játszik..
Doom3 multy már most halott :( talán majd a q4.. -
fLeSs
nagyúr
Pilot jáccik még? :D Én már nem figyelem a magyar Q3 scene-t. Kb. 2-3 havonta jáccok 1-2-t neten, az kielégíti minden igényemet. :D
-
_cirmos_
őstag
válasz
duracell89 #54 üzenetére
az álneve az hogy Achill3us, az igazi pedig Gandhi?:F ugyan ez is elég egzotikusan hangzik, de lássuk be, a Gandhi névvel nehéz lenne érvényesülni az fps-játékok kegyetlen világában :D. viszont az Achill3us még az ellenség megtévesztésére is kiválóan alkalmas, amíg a sok gyökér a sarkát célozza neki van ideje tiszta fejlövésekre :))
áh most látom mégsem te vagy az, pedig micsoda ördögi fordulat lenne...
no offense
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Most kijelentem PH! elött nem vagyok Gandhi, és gőzöm se volt róla hogy egyáltalán más is használja ezt a nick-et.. sorry ha csalódást kell okoznom..
Bár Q3-ban én is igencsak otthon vagyok :) kedvencem a 4v1 :DD
igen Pcguru-ban olvastam, ha jó emléxem..
Ha már itt tartunk Pilot-ot ismeri vki ?? -
Sanya
nagyúr
na hasonlóról beszéltem :)
-
twollah
nagyúr
A hirt igy kellett volna kezdeni: ''Fatal1tyről, a világ volt legjobb professzionális FPS-játékosáról''
Kinaban egy kinai tag lenyomta Doom3ban a csokat. -
Sanya
nagyúr
válasz
Intelligencs #40 üzenetére
haha, ez csak egy beírás volt. szobatársam az se tudja mi a windóz
-
Gorneck
legenda
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Élj a mának!
A kondiknak meg olvass utána! -
Pukii
senior tag
válasz
duracell89 #52 üzenetére
Moat mondhatnám ,hogy ki az a Dash de mindegy :D honan tudjátok ,hogy ö gandhi?
-
Pukii
senior tag
válasz
duracell89 #47 üzenetére
Ki az a gandhi? Lehet ,hogy csak én vagyok tul láma ehez :D
-
sirály12
őstag
Hát a nevéhez képest egy halom xar. Én egy ien névvel érkező karit minimum a csúcson látnék inkább.
Az igazi játékosok bizti nem fognak iet venni. Ez az egész csak arra megy ki, hogy a kis milliomos pistike, aki nem ismeri ezt a karit, megveszi és villog vele, mert hogy ez a legjobb kari a világon, mer nézd a nevét.
Hát ezé egy nagy halom xar. -
I_Am
veterán
válasz
Intelligencs #40 üzenetére
Kolompár Sanyikának van boxere, téglája és Stafford-ja is. :DDD (haverjait nem is emlitem :D)
-
Jó, de ez most olyan dolog, hogy mondjuk a jelenlegi bokszvilágbajnok valóban a legjobb a világon? Lehet, hogy ha a VIII. kerületben összefutna Kolompár Sanyikával, 5 másodperc alatt a földön lenne...
Szóval ő a legjobb, mert a versenyeken idáig legyőzött mindenkit. Induljon a szobatársad is, és akkor lehet, hogy Fatal1ty már csak a második legjobb lesz... :D -
duracell89
senior tag
a vilag legjobbja? hát nemtom...és LeXeR? :F :DDD
-
VladimirR
nagyúr
szobatarsad hivataszeru jatekos? mert a hirben az all, hogy a vilag legjobb porfesszionalis fps jatekosa - szoval attol, hogy Te, meg en, meg I_AM sorban es megszakitas nelkul lealazzuk, nullaba, sot minuszba tesszuk, semmit nem valtoztat azon, hogy o a vilag legjobb professzionalis fps jatekosa
p.s.: ;] -
Esmein
nagyúr
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Ha az abiton halnak a kondik akkor az epoxon és az asuson is. Mindenki rubycont használ, ez már nem a 20. század.
-
Pukii
senior tag
Azért hivják a legjobbanak ,mert a hires versenyeken ö nyert a legtöbször.Attol ,hogy öt hivják a világ legjobb játékosának attol még nem biztos ,hogy az is....
Pl.:Ha azt mondják rolam ,hogy én vagyoka világ legokosabb embere attol még az nem biztos ,hogy igaz(az viszont biztos ,hogy nem én vagyok a világ legokosabb embere :D).
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Már megint a kondihalál......évekkel ezelőtti dolgokkal takarózni már megint, ehhez értenek az emberek. :C
-
Pukii
senior tag
válasz
burgatshow #24 üzenetére
Nem montad...Csak éppen több okod lenne fikázni mondjuk MSI-t szerintem mint az abitot szerintem.
-
Sanya
nagyúr
honnan veszik, hogy fatality a legjobb a világon? mindenkivel játszott már?
-
Pukii
senior tag
válasz
burgatshow #22 üzenetére
Ha az abit neked rosz akkor nézd meg az MSI- elsö gf 6800gt kártyáit....:(
-
marcee
addikt
Meg sem fordult a fejedben, hogy nem az 9800 pro tulajok a célközönség?
(én speciel a pucér seggemet a plafonfoz verdesném örömömben, ha ilyen kártyám lehetne)
Nekem nem úgy rémlik, hogy ''halom xar''-nak hozták volna ki a tesztek az X700-at. És ez a kari valószínűleg előkelő helyet foglal el az X700 palettán. -
Pukii
senior tag
Most igazibol mi a bajotok a karival?A neve?Miért zavar titeket?????
Ha más lenne a neve akkor már mindenki éljenezné ,hogy tök jo tunigkártya.....
Szerintem ti csak ugy hivatalbol fikáztok mindent..
De ez csak az én véleményem :( -
sirály12
őstag
Hát, hogy is kezdjem. Nekem nem kellene az biztos. Ha már vidkarit cserélek, veszek egy normálisat. Mondjuk egy x800prot vagy egy x800xt-t. Ez a kari meg szerintem egy halom xar. Akárhogy is havják a karit, a venétől még nem lesz jobb.
-
Legolas
senior tag
Ez a srác tutira fejhallgatóval játszik, különben megőrülne a róla elnevezett cuccokból álló gép hangjától! :)
-
Esmein
nagyúr
''Omfgomfg ! Éngépembe fatalitty szelleme van utyhoty mindenki lotfrollamazZ énvagyáskirályvagyok oszt ti meg lámákvagytok Hihenyuhahohö''
Naja. Junik videokártya mi ? Aranysárga betűkkel és csak a legprofibb kiskerből üthető 60000 ft magic finddel. -
Integra
titán
amúgy gyanítom hogy nem ez lesz az utolsó deszka+vga párosítás a piacon, sőt....
majd jön az nforce4ultra+6800gt... meg hasonlók minden árkategóriában.
ha már kevesebbe kerül a kettő együtt mint külön, akkor megérte.
persze ha nem fogják felvinni az árakat hogy azt mondhassák megéri együtt.. -
Loretto
veterán
ami nekem érdekes ha a lapra néztek egy kicsit van a back részen 2 venti. a belsőhöz hogy áramlik oda a levegő amikor a kari mellől jobbra fúj?
vagy ez megint csak csilivilizés? -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow #2 üzenetére
nem ertelek, mi bajod? :F
mindenki jol jar
az abit tobbet ad el, mert a nepnek az kell, hogy olyan gepe legyen, mint a legnagyobb gamer-nek, mert azt hiszik, hogy ettol majerebbek, jobb gamer-ek, stb lesznek
a juzer jol jar, mert kap egy minden valoszinuseg szerint jol tuningolhato, jo hutesu, s talan valogatott alkatreszekbol keszult rendszert -
Integra
titán
nagyon frankó parasztvakítás, de hát az usa a célpiac nem mi:))
ez a sok kis pöcsköszörű venti meg... cm stacker-ről nem szívesen vesz asszem tudomást az abit:) -
Loretto
veterán
válasz
burgatshow #2 üzenetére
fatality lap+vga= the gamers machine
-
Hani
aktív tag
Kár, hogy a ''pórnép'' számára több hónap múlva (is alig) lesz elérhető...
Szívesen tesztelném kicsinkét.
Hát, talán jövőre... :) -
t-shirt
veterán
meglepődnék ha a névadónak erre a kártyára esne a választása
-
T4RXG3
csendes tag
Rólam miért nem neveznek el valamit? :DDD
-
burgatshow
veterán
Ez már beteges!
Elöszőr alaplap mostmeg kari! LOL! -
csudri
őstag
1.6-os ramok? Az még névlegesen is megy 625-ön, a gyári 525 helyett, úgyhogy ha jó ára lesz, akkor jó kis kari lehet ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest