- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Tévedsz. :t
CRSenergivel beszéltem is eq4-en, ő asszonta, hogy mindig komolyan nyomja. Amúgyis, látszik, ha vki csak funol. Azon a meccsen nem funolt.
szerk: amúgy nem izgat annyira a téma, csak csodálkozom, hogy idáig süllyedt Mo.-on a Q3 scene, hogy egy CRS Energy már jó playernek számít. :DDD -
fLeSs
nagyúr
válasz
duracell89 #81 üzenetére
Itt nincs egy demó sem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
duracell89 #82 üzenetére
Itt vannak a linkek, keresgélj. Nekem 4,5 GB-nyi Q3 demóm van a vinyón úgy, hogy kb. 2 éve nem töltöttem le egyet sem, mert abbahagytam. Egy időben nagyon sokat néztem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Achill3uS #70 üzenetére
Unkind, Cooler és Daler még pólyásbaba volt, amikor Fatality (és Polosatiy) már mindent nyert, Fata úgy játszott, mint egy robot. :D
Nekem vannak az ősidőkből demóim tőlük, azok komolyan mondom, a csúcs. Fata Q3-as pályája akkor hanyatlott le, amikor Polo az egyik EuroCPL-en T2-n szétalázta... :D Onnantól mintha megszakadt volna szegényke. Persze a hanyatlást úgy kell érteni, hogy már nem ő volt a legjobb, hanem ZeRo4. :P -
fLeSs
nagyúr
Pilot jáccik még? :D Én már nem figyelem a magyar Q3 scene-t. Kb. 2-3 havonta jáccok 1-2-t neten, az kielégíti minden igényemet. :D
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest