- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
jó tény és való energy-nek nagyobb a pofája mint a skill-je, de azért nem rossz gamer.. Hát ez van, azért van sok jó gamer nálunk, csak nincs lehetőség komolyan venni a cybersportot.. pl. Korea - Starcraft. hivatásos SC gamerek/ SC gamer sulik, SC-s márkájú kaják, TVműsorok.. beteg kínaiak :DDD
-
Achill3uS
nagyúr
jó ez igaz nem is mondtam hogy fata nem jó, Unkind is csak egy wcg-t nyert azt kész passz.. amugy is csak 2 freggel szal nem egy nagy szám.. :)
Akiles-t ismeritek?? wcg 2. volt de olyan rail technikát senkinél nem láttam.. azért vesztett, csak rail-elni tudott :D
nemhinném hogy a kedeti korszakból való dem volt, mind1 sztem itthon most Pilot, storm, Crs.Energy, Death a legjobbak..
Xeon soha nem volt ut-s (azóta persze lehet átment), asszem már nem gamel, q3mazott elég keményen, 2. lett egyszer eq-n, de úgy hogy csak beült funolni, szal nem tolta rosszul :)
Dash viszont nem lehet túl ősgamer, nem hallottam róla, eq-t se nyert soha.. -
Achill3uS
nagyúr
egyébként vitatkoznék azzal hogy Fatal1ty a legjobb, hogy a főtémánknál maradjunk! Mindössze ő játszik már elég régen, és él meg a legjobban az fps-ekből.. bár télleg minden fps-ben olyan szinten nyomni mint ő nem 1szerű.. De visszatérve a q3-ra Zero4, Unkind, Cooler, Daler, Soccrates sem elhanyagolható, igaz közülük már egyik sem játszik..
Doom3 multy már most halott :( talán majd a q4.. -
Achill3uS
nagyúr
Most kijelentem PH! elött nem vagyok Gandhi, és gőzöm se volt róla hogy egyáltalán más is használja ezt a nick-et.. sorry ha csalódást kell okoznom..
Bár Q3-ban én is igencsak otthon vagyok :) kedvencem a 4v1 :DD
igen Pcguru-ban olvastam, ha jó emléxem..
Ha már itt tartunk Pilot-ot ismeri vki ??
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest