- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
jó tény és való energy-nek nagyobb a pofája mint a skill-je, de azért nem rossz gamer.. Hát ez van, azért van sok jó gamer nálunk, csak nincs lehetőség komolyan venni a cybersportot.. pl. Korea - Starcraft. hivatásos SC gamerek/ SC gamer sulik, SC-s márkájú kaják, TVműsorok.. beteg kínaiak :DDD
-
D.Orion
veterán
Erre csak annyit tok mondani, hogy nem war körülmények között, minden pro illetve pro gamer küzeli csak FUNol!!! A klánonban Crazy meg a többiek azt mondták, hogy nem vagyok jó taktikai írányító, meg szart se érek, én meg ''kicsit'' bepöccentem és kihívtam őket 2v4re!! Én voltam öcsémmel(vagy 3 éve együtt nyomjuk, már szólni se kell mindig tudjuk, mit akar a másik) ők meg úgy 4en a lázadók, a tét adott volt, ha vesztek mehetek a fenébe ha nyerek, az én taktikomat, pályelnevezéseimet tanulják meg. CSvel nyomjuk. de_aztec 1kör 30ig. Én és öcsém terroral!!! A vége 17-13 nekünk, nah erről ennyit, jah és a nyereség ellenére kiléptem a klánból, öcsém is követett(nem beszéltem rá, tőlem maradhatot volna is), és, hogy milett a többivel(a lázadokkal), semmi, a régi klán feloszlott(tán azért, mert nem volt ki összetartsa a csapatot, folyton azon veszekedtek, hogy melyikük a jobb, de 1v1 szinte soha nem köztük)! Nah ennyit, erről, még most is keresem a megfelelő új klán-t!
-
Achill3uS
nagyúr
jó ez igaz nem is mondtam hogy fata nem jó, Unkind is csak egy wcg-t nyert azt kész passz.. amugy is csak 2 freggel szal nem egy nagy szám.. :)
Akiles-t ismeritek?? wcg 2. volt de olyan rail technikát senkinél nem láttam.. azért vesztett, csak rail-elni tudott :D
nemhinném hogy a kedeti korszakból való dem volt, mind1 sztem itthon most Pilot, storm, Crs.Energy, Death a legjobbak..
Xeon soha nem volt ut-s (azóta persze lehet átment), asszem már nem gamel, q3mazott elég keményen, 2. lett egyszer eq-n, de úgy hogy csak beült funolni, szal nem tolta rosszul :)
Dash viszont nem lehet túl ősgamer, nem hallottam róla, eq-t se nyert soha..
Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest