- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Aktív témák
-
fakocka
tag
DEN, egy pillanat erejéig. A fa felhasználás minden esetben erdőírtással egyenlő. Legyenek ezek telepített vagy őshonos fák. Tálán a károk mértéke kisebb a telepített erdők írtásával, és a kinyerhető fa minősége is jobb. Mondjuk, az ott lakó állatoknak sztem magyarázhatnám a különbséget: '' ezt most azért vágom ki, hogy jobban nézzen ki a nappalim az új fakeretes TFT-mmel.''
Ne értsetek félre, nem azt akarom mondani hogy ezentúl váltsuk fel a fa építőanyagokat másra, mert természetesen vannak dolgok amiknél ez kivitelezhetetlen, de az ilyen luxus szintű felhasználás miatt szerintem felesleges kivágni az erdőket... -
fakocka
tag
Most veszem eszre, ezek a TFT-k mennek a nevemhez! :C Kell egy ilyen, bar valami osztot be kellene iktatni az araba.. Mondjuk nem tudom min csodalkozom, mikor mas fa boritasu, vagy fabol keszult dolognak is hasonloan szep kaliberu ara van.
De ezert a kornyezetvedok nem idegeskednek? Mondjuk nem tudom melyik a kornyezetszennyezobb... ha kivagod a fakat, es a horrorisztikus arban mar kifizeted az uj telepitesek arat vagy pedig muanyagot gyartasz koolajbol, ami utana a szemettelepre kerul.... -
fakocka
tag
faker!(et)... :DD :DD :DD
Aktív témák
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged