- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
putti
aktív tag
Nem, nem tartom jogosnak, ahogyan azt sem hogy beperelték a Microsoftot emiatt. A kisebbeknek a microsoft Wmp a konkurencia. Ha tudnának jobbat csinálni a WMP-nél, akkor versenytársak tudnának lenni, de mivel nem tudnak, ezért addig kussoljanak be.
Beinthetne nekik a Microsoft és azt mondhatná nekik, hogy ha már lejátszóprogramot készítetek,akkor írjátok meg hozzá az oprendszert is. Az más kérdés, hogy milyen program fog alatta futni. Azt nem a microsoft dönti el, hanem azok akik a különböző programokat (játék,tervező,stb) írják. De egy programíró csapat sem fogja azoknak megírni, akik 9% részesedési aránnyal rendelkeznek a piacon. A mai világ a pénzről szól. A saját programomat (ha írnék) és is microsoft termékekre optimalizálnám. Ha pedig nem tudtam eladni, mert a microsoft jobbat csinált náluk,akkor nem mindjárt perelem, hanem elismerem, és ismereteim tudatában megpróbálok egy jobbat írni. Szerintem ez lenne a normális gondolkozás. Azért lásd be ha jobbat írnék, a média player mellett, sokan az enyémet is használnák. Valóban nem lenne annyi hasznom mint a Microsoftnak azért mert nem vagyok monopol helyzetben, de ha kb 4 millióan megvették már a programomat a több 100 millió emberhez képest, az is már haladás. És össze is számolhatod a pénzedet. Szerintem megélnél. Ha nagy haszonra vágysz, akkor csinál mindenben jobbat a microsoftnál, de ne perelj, mert ő jobb nálad.
Ennyi erővel ki lehetne venni AZ XP-BŐL a partícionálóprogramot,az intézőt, a hálózatkezelést, a képnézegetőt, az explorert, stb. Mire lenne ez jó? Hogy a belépő ill. a kisebb programozók ''sz@rjával'' szívjak?? Persze TISZTELET A KIVÉTEL!!! -
putti
aktív tag
Ha nem tetszik a monopol helyzete, akkor szedj össze egy csapatot, aki jobb operációs rendszer készít a windows-nál és máris megoldódótt a problémád. Csak nehogy egy idő után olyan népszerű legyél, hogy te kerülsz monopol helyzetbe, mert akkor téged is bíróság elé cipelnek, mondjuk mert alapszolgáltatásként beépítetted a fájlkezelő programodat,ami jobb az össze többinél.
Különben is ki az a hűlye aki azt mondaná a konkurenciának :
''Te, csinájjá már a mienkénél jobb szoftvereket, mert azt akarom, hogy kevesebb legyen a bevételem!''
Lehet szidni a Microsoftot, mert egy csomó pénze van, meg monopol helyzete van, de ha jobban körülnézel,akkor te is az ő termékét használod. Persze nem muszály, van már linux is. Csak ahhoz érteni is kellene. Én nem értek a Linuxhoz én az XP-t használom és meg vagyok vele elégedve.
Régebben ott volt a lehetőség. Mindenki szidta a Win95-öt és a Win98-at. Az viszont senkinek nem jutott eszébe hogy csináljon nála egy jobbat. MIÉRT???
Most is ott van a lehetőség, akinek nem tetszik csináljon jobbat!!! -
putti
aktív tag
Rosszul értetted!!
Én mint a Windows-t értettem szolgáltatásnak. Ebben a szolgáltatásban szerepel a media player is. Akinek így nem tetszik ez a szolgáltatás, AZ NE VEGYE MEG. Van ezen kívül Linux is!!!
Gondolj csak bele!!! Ha neked lenne vállalkozásod és ilyeneket csinálnának veled. Biztos szívesen fizetnél dollár milliókat és bólogatnál hogy milyen igazuk van. NEM??
Egyszerű példa : Tegyük fel, hogy autógyár tulajdonosa vagy. Az autók gyártása mellett gondolsz a szórakozásra is és éppen ezért a dollármillióidból kifejlesztesz abba a kocsiba egy hangrendszert és egy cd lejátszót, vagy akármit. Egy szép napon jön a másik hangrendszergyártó és megkérdőjelezi, hogy merted a saját gyáradban legyártott autódba a saját hangrendszeredet tenni, mert így esélyt sem adsz nekünk, amiért most beperelünk téged. A felhasználói oldalra betekintve itt is és a Microsoft esetében is ezt meg lehet tenni : Ha nem tetszik, akkor kiszedem a kocsiból vagy uninstall és beteszem a kocsiba a másik hangrandszert, vagy feltetepítem a másik lejátszót.
Ha a WMP benne van a Windows-ban az nem azt jelenti, hogy másikat nem lehet telepíteni. Ha a Microsoft úgy csinálta volna hogy külön kiegészítő termékként árulta volna a WMP-t, akkor meg az lett volna baj.
Nem baj én továbbra is a media playert fogom használni, de ha pozitívan közelítem meg ez egészet akkor azt a potom 500 millió eurót vagy annak egy részét lehet hogy a következő windows oprendszer továbbfejlesztésére szánták volna.
Egyébként a DVD-k lejátszására és Power DVD 4.0-t használok, mégsem perelem a microsoftot!!!
Pénzbüntetés nélkül is meg lehetett volna állapodni ebben.
Azért mert Monti évekig ült az ügyön, az nem jelenti azt hogy igaza is van!!! -
faster
nagyúr
Pontosan! Ezt a nyomorult 256 színű palettás GIF-et, anim GIF-et is már rég el kéne felejteni, helyette az alpha csatornás png-t lehetne nyomatni, ha az IE helyesen jelenítené meg.
Webfejlesztő vagyok gyak. 98 óta, látom, hogy hová fejlődhetne a web, ha csak egy ici-picit megszorongatná valaki az Explorert.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest