- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
DaSilva
senior tag
De önmagában nem is azzal van baj, hogy plusz szolgáltatást kapsz. Hanem azzal, hogy ha nincs rá szükséged, vagy uram bocsá' másra van szükséged, akkor hoppáhoppá kétszer annyiba kerül a win, vagy kiír egy olyat, hogy this could damage your xy are you sure you want to do this. És ezt hívják piaci helyzettel való visszélésnek. Mintha a vízművek kitalálná, hogy holnaptól mindenkinek limonádé folyik a csapból tízszer annyiért, akinek meg nem tetszik, az gyűjtsön esővizet.
-
-
dabadab
titán
''miért, drágább a butított oprendszer?
erről nem hallottam, és nem is logikus''
Az USA-ban ez volt az IE-vel (egeszen konkretan az, hogy ha a szgepgyartok felraktak a gepukre a Windowst, legyalultak az IE-t, aztan felraktak a Netscape-et, akkor a MS-nek eszebe jutott, hogy most akkor nekik hirtelen tobb penzert adja a Windowst), es meg is van a maga ertelme a MS szempontjabol (akik arra hajtottak, hogy az IE uralja a browserek piacat, es erre jo modszer az, hogy ha az a default, mert az emberek 90%-a nem valtoztat a defaulton) -
putti
aktív tag
Ugye szerintem is.
Van egy mégjobb ötletem!!!
Kifizeti az összeget a microsoft, DE!! Mivel a windows saját termékük, ezért, akik hasonló ill. ugyanarra célra készült programokat írnak mint a wmp, licenszdíjat fizettetnének velük. Ezt az ő helyükben így tudnám magyarázni :
''Mivel készülnek olyan programok is, melyek a milyénket veszélyeztetik a versenyképességben, köteleznénk őket arra, hogy az általunk fejlesztett rendszerben lévő használatért licenszdíjat fizessenek.''
Ez egy szép kerek magyar mondat, amit én találtam ki, de ezzel szerintem vissza lehetne őket perelni. A Microsoft helyében a további Windows-okat úgy írnám meg, hogy film lejátszására csak WMP-t lehessen használni, vagy akik más lejátszóprogramot akarnak írni a windowsra, azok kőkeményen fizessenek érte. Szerintem megteheti ezt a Microsoft, mert a fő bevétele inkább Amerikából származik, (aztán lehet nem így van, de én így látom logikusnak), meg hát a saját termékükről van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest