- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyszerű sztereo kimeneten használom a 2.1-es m$ hangrendszeremet, a SBLive24 meg alaplapra van integrálva. térhatást max a zalman fülesemen használhatnék, de lusta vagyok dugdosni, különben meg nem is vistazok
amúgy meg tényleg nagy faxság ami folyik még az audio terén. tessék.. nesze neked monopólium (creative - m$) -
ezzel azt akarod mondani, hogy ha én dx10-zel szeretnék játszani akkor le kell cserélnem a SBlive24-emet? vagy hogy a 8xx-es Realtek csodacodec-ek nem lesznek képesek kiadni a dx10 hangját? ebben én nem lennék olyan biztos. ha meg arra gondolsz, hogy a Vista-ban lecserélték a DirectSound-ot (asszem ezt szedték ki) és emiatt a régi játékoknak nincs térhatású hangja... hát na bumm. emiatt nem kell venni X-Fi-t, hiszen hang attól még van.
-
''nincs szünetmentesed, hangfalad, hangkártyád, tunered, bill/egér''
nem arról volt szó, hogy egy dx9-es gépet kellene felfejleszteni dx10-re? ha igen akkor ezek mind megvannak már. a dobozt el kell adni a régi géppel az okés, de amit itt te felsorolsz az már egy kicsit több mint egy átlagos felszerelése egy számítógépnek. Ez kb olyan, hogy ha akarnék venni egy plazmatévét, akkor egy másik lakásba kellene költöznöm. vagy hogy még morbidabb hasonlattal éljek, kifogy az üzemanyag a kocsimból, veszek helyette egy újat feltankolva.
Alapvetően egy dx9->dx10 az egy oprendszer csere(ma még eddig nem tetted meg, tehát ez is majdnem opcionális) és egy vga csere. a többi meg a körítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest