Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
én is azt a jópofa választ kaptam a kérdésemre, hogy használjam sztereón, vagy vegyek X-Fi-t. Nem akaródzott az 5.1et sztereó bemeneten használni. Napersze, 25kért majd veszek 1 hangkarit. Így maradt a régi XP, de legalább 5.1ben szól a hang.
Bár lehet veszek 1et, úgysem tudom már hova szórni a pénzt.....
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
pedig jobban tennéd ha le akarnád cserélni, mert vista alatt az AU4-emnek nemhogy térhatású hangzása, de még mélynyomója sincs. Mármint nem használja. Tesztnél rendesen szól mind a 6 csatorna, de játékban, sőt még zenében sem használja a mélynyomót. És igen, kipróbáltam mindent, és fórumokon olvasva, nem csak nekem volt ilyen problémám.
-
Muton
addikt
#26: Venni egy teljes asztali konfigot 4 giga rammal, csúcs vga-val, cirka fél misi.
én ezt úgy értelmezem, h a 0-ról indul az illető, tehát semmi sem áll rendelkezésre. erre ítram, h még lehet, h kevés is a fél millió. de azt is aláírom, h ki lehet hozni olcsóbban is (de ahhoz pont azokon a dolgokon kell spórolni, amelyik egy következő konfigba is átmenthetőek, tehát szerintem pont azokon nem érdemes)
dx9-ről dx10-re nyílván csak vga+win
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest