Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Akkor most ilyen nehezet kérdeztem, vagy ilyen hülyét? Merthogy azt olvastam valahol, hogy pont 112-n a legmagasabb a FSB, az pedig elméletileg árthat a HDD-nek, nem igaz? A CPUFSB ennek ellenére azt mondja, hogy 33,x. Ez viszont azt feltételezné, hogy az alaplap tud ilyen extra FSB/PCI osztókat, amit, nem tuning alaplap lévén én nem feltételeztem az alaplapról. A Sandra nemes egyszerűséggel nem nyilatkozik a dologról (100/100-on mondja, hogy 33, de azt én is tudtam...). Szóval akkor árt-e a 112/112?
Aztán még, miért lehet az, hogy egyszer hibátlanul fut 112/112-n, minden szigorú tesztprogi (hotcpu tester, 3dmark2001) fut, majd egyszer csak, mikor be akarom kapcsolni újra, kiderül, hogy csak cmos törlés után bootol be. Ha addig bírta, akkor bírja a proci, bírja memória, akkor mi nem bírja? A zűrös PCI órajel, vagy a táp a ludas? Nyilatkozzatok végre, és világosítsátok fel forumotokon felbuzdulva vásároló és elégedett, ECS testvéreteket:)
Aktív témák
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest