- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
guest
veterán
Szerintem az ECS azért nem dzsunka. Az AMD a hibás mert nem volt egyértelmű, hogy mekkora előtét kell a proci elé (lásd pdf, többször változott a nyár folyamán). Ettél még az alaplap lehet jó. Csakhogy én egy vásárló vagyok aki fizet egy termékért, érted? Nem érdekel az előtét meg az AMD-ECS megállapodás meg semmi. Ha nem műxik, viszem vissza és give back pénz... piacgazdaság. Ha meg megjavítják és garantálják, hogy mostmár működik fog, ám legyen.
Egyébként nemrég vettem egy alkatrészt az egyik igen népszerű pesti üzletben és hát sajna hibás volt. Lenyelhető lett volna a hiba de én nem nyugodtam bele. Becsapva éreztem magam és visszavittem. Visszavették, visszaküldték a nagykerbe de ott nem volt ilyen cucc így mondták vásároljam le az árát. Dehát könyörgöm én már vásároltam! Ezt vettem, ezért adtam ki pénzt tehát ezt kérem. Kb í hónapig tarott a hercehurca mire eljutott az agyukba, hogy én vagyok a fizetőképes kereslet és visszadták a pénzt némi elnézések közepette. Én meg megyek és megveszem máshol. Ennyi.
L.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest