- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
ECS K7VTA3v3.1 (KT333): Túlélte az első procit. Az rögtön sípolással kezdte életét az összerakás után, és kb fél óra alatt úgy 1-2 perc összidejű próbálkozás alatt beadta a kulcsot. A táppal együtt. Ami Codegen, szóval szintén világmárka
Namost ebből arra következtetek (biztos baromság), hogy valami szép rövidzár suhant a cpu meg a táp között, amit túlélni nem piskóta. Azóta a következő gondjaim vannak:
* 333-as ram 333-on: a lap nem nevezhető stabilnak. 1 óra wordözés nagyságrendű terhelés után reset.
* Memtest (ami a suse telepítőkön van) nem memhibát írt ki, hanem valami szabálytalan műveletet (kb ''kernel panic''), amiből arra következtetek, hogy valaminek komolyan mellényúlt.
* 333-as ram 266-on: a lap néha rebootolt, de az lehet, hogy nem az ő hibája. Próbaképp egyszer ott hagytam egy Direct3D-s játékot (Pool of Radiance 2) egy éccakára. Reggelre merev volt.
* Pár hónapja már be se kapcsolt a gép. Szédszedtem, majd gondoltam, adok neki még egy esélyt. Előzőleg utánanéztem, h a lap is, a kártya (TNT2) is tud 4x agp-t, akkor mérnem azon hajtom. Azóta 4x agp-vel megyNéha az opengl-es képernyőkímélő (''varázsdoboz'' vagy mi a vér, std win2k saver) kifagy.
Összegzés: asszem, a memvezérlő ill a 2x agp tápellátása sérülhetett meg enyhébben a fenti rövidzárnál. De ez csak találgatás. Egyszerűen nem nevezhető atomstabilnak, de hogy gyárilag vagy mér, aztat nemtom kérem. Szerintem az ECS amolyan noname: nem rossz az, csak nehogy egy (ilyen bizonyíthatatlan) selejtet fogj ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest