- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
RAM órajele: 133MHz, de DDR, azaz órajelenként dupla adatot visz át. Így ugyanúgy viselkedik, mintha sima RAM (SDR) lenne, de 266MHz-en. Mivel a 266MHz jól hangzik, így hívják a marketinges kollégák :).
Proci külső órajele egyben a rendszerbusz órajele is, ezt hívják FSB-nek (Front Side Bus). Ez szintén 133MHz, és szintén DDR.
A procid pedig, mondjuk ha 1.33GHz-es, akkor 10 x 133MHz-en megy, tehát a külső órajel tízszeresével.
64-bites PCI-ba csak az oda készített kártyákat teheted... vannak ilyen SCSI, RAID, stb vezérlők. -
LionKing
csendes tag
Valaki elmondana nekem 1-2 dolgot? :-) Pl. a 64-bites PCI foglalatba milyen kártyákat lehet rakni? Vagy belemegy a sima PCI-os kártya is? Ezzel most találkoztam csak nemrég. Ja és az AMD-k külső órajele mennyi? A DDR ram-os alaplapok miatt érdekel, ugyanis az 266mhz és a proci nem hiszem hogy ennyi lenne, ha jól tudom 2000mhz, nem? Akkor hogy fog a ram 266-on menni? Nem hiszem hogy az alaplap ezt külön tudná szabályozni, vagy mégis??? Ha nem akkor mi értelme van a ddr ram-nak? :-) Valaki oktasson ki e téren lécci, köszi :-)
-
Adi
senior tag
Hmmmm, de kis helyeske. :D Bár én az UATA100-as vezérlő helyett inkább SCSI-t tennék rá, de munkaállomásba talán így is jó lesz.
-
Adi
senior tag
Egy Linux tesztet szeretnék rajta látni! :)
-
Celtic
tag
A képet le lehet nyugottan nyúlni a webünkről.
Vagy hírrovatba nem mehet kép?
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Posta, csomagküldés
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Witcher topik
- Milyen program, ami...?
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest