Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Chaberrr
csendes tag
Haj!
Bocsi az elöbbi hozzászólásért..
most írtam elöször a forumba nem olvastam végig az itt elhangzottakat csak a cikk alattiakat:))
Max az első 1 órában találgatja hogy a sok millio beállítást hogyan variálta át..
esetleg többnyelven való gépelésnél lenne hasznos.. de az meg igen ritka hogy valaki oroszul németül stb stb.. gépeljen egymás után...(gondolk it a bill kiosztásra)
Pá
Chaberrr -
Chaberrr
csendes tag
Sziasztok! Én nem értem ezt az egész világítgatós-átlátszós-ablakos dolot.. a gépem lent senyved az asztal alatt kit érdekel hogy világít?
Ha már ennyi felesleges kapacitásuk van a gyáraknak, inkább találjanak ki ventillátormentes megoldásokat...vagy legalábbis halkabbakat...
Mellesleg az átlátszó alaplap is szép ötlet lenne:) sőt processzor,hűtőborda:), monitor, kondenzátorok,smd alkatrészek és még sorolhatnám..
egy ide vágó vicc:
Móricka mondj egy átlátszó fémet...
-Drótkerítés....
Üdv.
Chaberrr
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Freemail
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest