Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Den
veterán
A változtatható billentyűzet feliratnak az lenne pl az értelme, hogy én például képtelen vagyok megjegyezni a különböző programok egyes funkcióihoz tartozó un. ''hot key''-eket. Na ez pl aszerint kiíródhatna a billentyűn hogy melyik ablak aktív, tehát pl. mediaplayernél megjelenne a start stop, fullscreen... szimbóluma azon a billentyűn amelyik a funkciót megvalósítja, word-ben szintén az épp aktuálisan elérhető funkciók, stb...
A lézeres billentyűvel valóbban nem olyan kényelmes gépelni, mint egy valódi billentyűzettel, de még mindig nagyságrendekkel jobb mint 12 gyufafejnyi gombbal bepötyögni egy sms-t. -
guess.who
senior tag
Viszont ezzel a megoldással nem lenne szükség külön nyelvi billentyűket gyártani, hiszen elég lenne egy típust kihozni, aztán arra már olyan kiosztást teszel, amit csak akarsz...
Erről a ''kivetítős'' billentyűzetről én is olvastam, de valahogy nem tud vonzani az, hogy az asztalt ütögessem, vagy éppen a nadrágomat, esetleg a padlót... :D Meg kellene kérdezni egy reumatológust, hogy szerinte az a jobb, ha a leütött gomb visszarugózik az ujjaddal együtt, vagy az, ha egy kemény lapon pötyögsz -szerintem az előbbi, s ezért nem terjedtek el a fóliabillentyűk... (Pl. telefonon sokkal egyszerűbb lenne megoldani, szerintem olcsóbb is lenne, mégis gumisapkája van gyakorlatilag mindegyiknek -gondolom, nem ok nélkül.)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Eladó egy pixel 7
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi